web analytics
vrijdag, mei 24

Fantasize Almanak 2021 – Week 4

In de Fantasize Almanak zet de redactie van Fantasize om de veertien dagen in het weekend de leukste nieuwtjes op het gebied van fantasy en hieraan gerelateerde onderwerpen voor jou op een rij. In deze eerste Fantasize Almanak 2021 – Week 4 vind je onder onderzoek naar een populaire game, nieuws over Pokémon Snap en een samenwerking tussen twee giganten.

Week 4:

Cyberpunk 2077 ligt onder vuur

UOKiK, de Poolse waakhond, gaat een onderzoek starten naar Cyberpunk 2077, het spel dat december vorig jaar werd uitgebracht. Het moest een groots, revolutionair spel zijn, helaas kon het direct rekenen op kritiek van de fans en vanuit de pers. Cyberpunk 2077 zou vol fouten zitten en daardoor het spelplezier belemmeren. Mocht uit het onderzoek van UOKiK blijken dat er inderdaad onnodig slordig is gehandeld door CD Project Red, dan hangt dit bedrijf een flinke boete boven het hoofd.

Bron: Nu.nl

Lucasfilm Games gaat samenwerken met Ubisoft

Lucasfilm Games gaat samenwerken met Ubisoft voor een “openwereldspel” van Star-Wars. De spelletjes van Star-Wars­ kwamen voorheen altijd uit de stal van EA (Electronic Arts). Bovendien gaat Bethesda Game Studios aan de slag met een nieuw spel van Indiana Jones. Dit betekent overigens niet dat EA geen spelletjes over het universum van Star-Wars meer zal produceren. Wel dat Lucasfilm Games naar eigen inzicht kan samenwerken met andere spelontwikkelaars.

Bron: Wired.com

 

New Pokémon Snap komt uit in april

Liefhebbers van Pokémon, opgelet: in april zal Nintendo het spel New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch uitbrengen, waarbij spelers worden uitdaagt om verschillende Pokémon te fotograferen. De foto’s zullen vervolgens “beoordeeld” worden door professor Mirror, een personage uit het spel. Omdat dit jaar de wereld van Pokémon alweer een kwarteeuw bestaat, zullen er ook diverse festiviteiten worden gehouden.

Bron: Nu.nl

 

Harry Potter: Hogwarts Legacy uitgesteld

Via Instant-gaming.com

Dit jaar hadden de fans van Harry Potter zich met het “openwereld” spel Hogwarts Legacy in de wereld van de tovenaarsleerling kunnen wanen. De achtergrond is het Hogwarts van 1800, waarin de speler zijn eigen route kan belopen. Spijtig genoeg heeft Portkey Games aangekondigd toch meer tijd nodig te hebben om het spel helemaal goed te krijgen. De verschijning is daarom behoorlijk uitgesteld, naar 2022. Een bittere pil om te slikken. Volgens de trailer kunnen de fans in ieder geval spektakel verwachten.

Bron:Nu.nl

 

 

Fantasize Almanak 2021 – Week 4: 

Op ons Youtube-kanaalFantasize leest tien dagen lang voor in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Meegewerkt hebben: Sigrid, Odile, Zadok, Isabelle, Lotte, Ninja, Deborah en Karen.

 

 Vertellingen:

Gonda Kapika schreef ‘Op het juiste pad‘ voor ons.

 

 

 

Het eerste van zes delen van ‘Vleugellam‘ van Isabelle Plompteux is te lezen in onze Vertellingen.

 

 

 

Nu verkrijgbaar: Kristal helder van Mike Jansen. De samenwerking tussen Mike en Fantasize heeft geleid tot een eerste uitgave. Gebundeld zijn drie van zijn oudere verhalen: Uitzicht op Diluvipolis, Kristalheldere dagen en Kille vooruitzichten.

 

 

Fantasize Agenda:

Geen nieuwe data bekend.

Fantasize Almanak 2021 – Week 4:

Kijk voor de vorige Fantasize Weekalmanakken hier.

Meer over de Fantasize Almanak.

 

 

 

© 2016-2024 Fantasize

You cannot copy content of this page