web analytics
zondag, april 21

Mission statement Fantasize

Fantasize is hét portaal naar nieuwe werelden en ideeën ontstaan uit één van de belangrijkste menselijke inspiratiebronnen: de Fantasie.

Fanstasy Lands Sign Post drawing by ©CLV Moore
  • Elke Fantasy-fan kan bij Fantasize terecht voor het laatste nieuws over films, tv-series en boeken met net die extra diepgang wat Fantasize tot ieders favoriete en betrouwbare informatiebron maakt.
  • Als vindplaats van verhalen over de wereldgeschiedenis, mythen, sprookjes, fabels en vertellingen van externe auteurs, maar ook kunstenaars en illustratoren inspireert Fantasize lezers tot het maken van een ontdekkingsreis door de wereld van Fantasy.
  • Fantasize is zowel hét platform als dé mediapartner voor allerhande bijdragers, entertainmentbedrijven (films, festivals) en andere aan Fantasy gerelateerde ondernemingen om makers virtueel en real-life met liefhebbers in contact te brengen.
  • Vanuit haar sociaal-maatschappelijke functie bindt Fantasize de strijd aan met laaggeletterdheid en analfabetisme zodat een ieder kan ontdekken wat Fantasy te bieden heeft. Fantasize beoogt met dit doel een stichting op te richten en samenwerkingen met andere stichtingen te gaan realiseren.

Fantasize opent de deuren naar de ongekende mogelijkheden binnen Fantasy om dromen van (toekomstige) liefhebbers en schrijvers werkelijkheid te maken.

 

Bekijk hieronder het interview van Schrijver Omnia met Fantasize:

 

You cannot copy content of this page