web analytics
woensdag, februari 28

Over ons

Voor de fans van fantasy. De supporters van sciencefiction. De hartstochtelijke liefhebbers van horror. Fantasize viert alles wat fantastisch is.

Ons online magazine wordt gemaakt door een wisselend, maar enthousiast team van imaginauten, (externe) schrijvers en specialisten, die elk beschikken over decennia aan kennis op het gebied van fantasy, mythes, legendes, geschiedenis, geloofsstromingen, horror, science fiction en popcultuur.

Tevens willen wij een plek bieden als ontmoetingsplaats voor lezers, kijkers en spelers van on- en offline media met een fantastisch element. Van J.R.R. Tolkien tot Dan Brown, van Star Wars tot Blaauw Garrit, van Spider-Man tot Baldur, je vindt ze en leert over ze op ons platform.

We omvatten fantasy, sciencefiction, horror, mythologie en alles wat daar bij hoort, op welke manier dan ook. Hierdoor is er bij Fantasize meer dan genoeg ruimte voor allerhande bijdrages; of je nu zelf een recensie wil schrijven, een unboxing of (video-) verslag van een evenement wil doen, een legende of mythe wil beschrijven, een eigen (strip-)verhaal, parabel, achtergrond, column of gedicht wil publiceren. Ben je een eindredacteur, dan horen wij dit ook heel graag.

Ben je op andere manieren creatief? Wil je je eigen product, bedrijf of social media kanaal, blog of vlog via ons promoten? Laat het ons snel weten en wij kijken met je mee naar hoe je je eigen plekje op ons platform kunt inrichten.

Wij staan ook open voor het aanbieden en promoten van jouw evenement, game, app en grafische kunst, evenals voor jouw (animatie) film. Gaat jouw afstudeer-scriptie over fantasy of is het hieraan gerelateerd? Is jouw schrijfvaardigheid in een andere taal dan Nederlands? Ken je anderen die interesse zouden kunnen hebben? Laat dit ons ook weten.

Heb je interesse? Wil je actief meedenken over de toekomstige koers en ontwikkeling van Fantasize? Wacht niet te lang en neem contact met ons op via redactie@fantasize.nl.

Fantasize: fantasy, sciencefiction, horror, mythologie en alles wat daar bij hoort, op welke manier dan ook.

Lees onze Mission Statement.

You cannot copy content of this page