web analytics
zondag, april 21

Fantasize Service

Fantasize service: op deze servicepagina vind je meer informatie over het online fantasy-magazine Fantasize. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan kun je altijd contact met ons opnemen. De redactie streeft er naar om binnen 48 uur je vraag te beantwoorden.

Een complete fantasywebsite met bijbehorende actieve social media in plaats van een nieuwssite, waarom?
Inderdaad, wij maken een fantasywebsite en bieden geen 24-uurs nieuws of bijvoorbeeld een forum. Dat doen we met een reden: door ons te focussen op de achtergronden en diepgang via Fantasize kunnen we ons volledig toewijden aan waar we goed in zijn: journalistiek bedrijven op fantasygebied.

Welke verschijningsvormen kent Fantasize?
Fantasize bestaat uit een fantasywebsite met gerelateerde content in de breedste zin van het woord. Daarnaast maken we de almanak met een overzicht van het leukste nieuws in onze interessegebieden en we brengen specials uit. Beide op termijn ook voor in jouw mailbox, maar onze specials zijn ook bedoeld om bijzondere gebeurtenissen onder de aandacht te brengen.

Hoe onafhankelijk is onafhankelijk bij Fantasize?
Derden hebben geen inspraak in de redactionele inhoud van Fantasize. Specials, advertorials en dergelijke kunnen echter wel in samenspraak met een partner of adverteerder gerealiseerd worden. Indien dit het geval is, wordt dit uiteraard vooraf aangegeven door de term ADVERTORIAL. Alle afspraken rondom de journalistiek onafhankelijke positie van Fantasize, zijn vastgelegd in ons redactiestatuut.

Blijft Fantasize ook gratis?
Fantasize is onafhankelijk, maar zal op termijn wel deels commercieel moeten gaan opereren. Inkomsten zijn van groot belang voor online magazine. Een groot deel van Fantasize blijft uiteraard gratis, maar we gaan ook premium rubrieken toevoegen. Je mag er natuurlijk vanuit gaan dat het overgrote deel op Fantasize gratis toegankelijk blijft.

Wat doen jullie met mijn gegevens?
Fantasize heeft privacy hoog in het vaandel staan. Daarom geven wij je gegevens niet door aan andere partijen buiten Fantasize. Je gegevens worden verwerkt conform de Nederlandse wetgeving. Lees hier ons privacy-statement en over cookies.

Kan ik inloggen met mijn Facebook account?
Nee. Op dit moment zijn alle inlogmogelijkheden geblokkeerd. Je kunt ons wel op social media liken en volgen.

Is anoniem reageren mogelijk?
Op Fantasize is anoniem reageren niet mogelijk. Fantasize is een magazine voor fantasyliefhebbers, die open en eerlijk met elkaar discussiëren over fantasy en alles daar omheen. Veiligheid stellen wij daarbij voorop. Anonieme reacties zijn door ons niet te controleren en verlegt de aansprakelijkheid automatisch naar ons. Door uitsluitend onder een eigen (nick)name te reageren, kunnen we altijd controleren waar een reactie vandaan komt en passende actie ondernemen, waar nodig. Uiteraard worden je gegevens niet doorgegeven aan derde partijen.

Accepteren jullie linkpartners?
Regelmatig krijgt de redactie het verzoek om een banner op te nemen in ons magazine. Let wel, ook al voeren we boodschappen van derden, wij vinden wel dat je meer interesse genereert door vooral de eigen creativiteit in de strijd te gooien. We staan ook open voor andere soorten samenwerkingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om te adverteren.

You cannot copy content of this page