WINACTIE: The Mummy blu-ray/dvd + The Mummy’s Tomb Escape Room! (UPDATE – Winnaars bekend)

Tom Cruise speelt in de nieuwe remake van de monsterfilmklassieker The Mummy de dief Nick Morton, die een eeuwenoud kwaad laat ontsnappen. De Egyptische prinses Ahmanet ontwaakt en gaat als monstermummie op zoek naar wraak en de macht over al het leven op aarde. Aan Cruise om dit te stoppen. Denk je dat je dit ook zelf wel kunt? Doe dan mee aan de Fantasize winactie: The Mummy en maak kans op de film + een The Mummy’s Tomb Escape Room in Unlock Scheveningen.

 The Mummy is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1932, waarin de Egyptische priester Imhotep als ondode mummie ontwaakt en op zoek gaat naar de reïncarnatie van zijn grote liefde. In de moderne remake die nu op blu-ray en dvd is verschenen, is het klassieke verhaal uitgebreid. Niet alleen is de mummie dit keer een vrouw, maar zij zoekt ook naar een slachtoffer om ritueel te vermoorden en de god van het kwaad – Set – vrij te laten. The Mummy is een actiespektakel dat het begin is van een samenhangende Universal monsterfilmserie: The Dark Universe.
Lees de Fantasize-recensie van de film hier.

Winactie: The Mummy 2

Winactie: The Mummy op blu-ray of dvd + een The Mummy’s Tomb Escape Room

Fantasize geeft in samenwerking met Universal en Unlock Scheveningen een huiveringwekkende The Mummy-ervaring weg. Dit kun je winnen:

Hoofdprijs: The Mummy op blu-ray of dvd + The Mummy’s Tomb Escape Room voor 6 personen in Unlock Scheveningen (1x)

Troostprijs: The Mummy op blu-ray of dvd (1x)

Winactie: The Mummy 1Winactie: The Mummy 3

The Mummy’s Tomb Escape Room – Unlock Scheveningen

Denk je dat je net als Tom Cruise in staat bent de mummie te verslaan? Dan mag je dat bewijzen in The Mummy’s Tomb Escape Room van Unlock Scheveningen. Samen met 5 vrienden daal je als team van archeologen af in een nieuwe tombe, diep onder Scheveningen verborgen. Helaas is iemand op een boobytrap gestapt en is de uitgang geblokkeerd. In deze kleine ruimte wordt de zuurstof al gauw schaars. Er zit dus niets anders op dan de tocht voor te zetten, op zoek naar een andere uitgang. Maar een gewaarschuwd man telt voor twee: deze plek was niet voor niets afgesloten!

In een Escape Room los je met je vrienden puzzels op om de deuren in de kamers te ontsluiten om zo een weg naar buiten te vinden. The Mummy’s Tomb is een uitdagende Escape Room vol Egyptische breinbrekers. De kamers zijn prachtig aangekleed en de sfeer is angstaanjagend. Terwijl de klok tikt, voel je de muren op je afkomen …

Winactie: The Mummy 4

Zo doe je mee:

Beantwoord onze niet al te ingewikkelde vragen over The Mummy  en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Winactie: The Mummy. Let op: geef hierbij aan of je voorkeur naar een blu-ray of dvd versie van de film uitgaat!

Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 10 november.

De vragen:

1) Boris Karloff, die in de originele The Mummy uit 1932 de mummie speelt, staat nog beter bekend als een ander klassiek monster. Welk monster bedoelen we?

2) In deze nieuwe The Mummy is het Sofia Boutella die in de wikkels van de mummie zit. Zij was in 2011 de leidende danser in een clip van een wereldberoemde popster, die ook een klassieke monsterclip heeft opgenomen. Welke popster zoeken we?

3) Ook voor Tom Cruise is het niet de eerste keer dat hij in een monsterfilm speelt. Als welk klassiek soort monster hebben we eerder van hem genoten én hoe heette deze bloeddorstige film? (let op: geef hier dus twee antwoorden)

Alvast in de stemming komen? Kijk op www.universalpictures.com/movies/the-mummy

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes en pas goed op jezelf!

UPDATE:

En de winnaars zijn …

HoofdprijsThe Mummy blu-ray + The Mummy’s Tomb Escape Room voor 6 personen in Unlock Scheveningen – Maikel Frijters

TroostprijsThe Mummy dvd – Alex Feenstra

Beide winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren: 1) Het monster van Frankenstein, 2) Michael Jackson, de klassieke monsterclip was natuurlijk Thriller en 3) Tom Cruise speelde de vampier Lestat de Lioncourt in Interview with the Vampire.