web analytics
zondag, mei 15

WINACTIE: The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy Omnibus 1 (UPDATE – WINNAARS BEKEND)

Dit jaar zou de Engelse sciencefictionschrijver Douglas Adams 65 geworden zijn. Ter gelegenheid hiervan brengt uitgever Meulenhoff Boekerij de eerste drie delen van zijn bekendste serie – The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy – opnieuw uit in een prachtige omnibus met de Nederlandse edities. Win The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy Omnibus 1 bij Fantasize!

Zoals we weten sinds Copernicus en Galileo is de mens niet het middelpunt van het heelal. Sterker nog, in The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy wordt de Aarde zonder pardon weggevaagd om ruimte te maken voor een intergalactische snelweg. Enkel Arthur Dent overleeft de vernietiging van onze planeet en wordt meegenomen door Ford Prefect, onderzoeker van de herziene versie van ‘Het Transgalactische Handboek’. Een hilarische, onbeschaamde sciencefictionserie is geboren.

De ultieme omnibus waarmee al je vragen worden beantwoord

De eerste drie delen in de trilogie, die eigenlijk uit vijf delen bestaat, zijn gebundeld in een prachtige nieuwe uitgave: The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy Omnibus 1. Het boek bundelt Het Transgalactische Handboek, Het restaurant aan het einde van het heelal en Het leven, het heelal en de rest. De cover wordt gesierd door de paranoïde, briljante en chronisch depressieve androïde Marvin.

Laat je voortstuwen door onmogelijkheid en geniet van het mysterie van verdwijnende balpennen, de vernietiging van het heelal door chagrijnige aliens en allerhande onzin die je leven zullen verrijken. Deze omnibus is ideaal om kennis te maken met alle ko(s)mische personages uit het brein van Douglas Adams én om natuurlijk het enige juiste antwoord te krijgen op alle vragen van het universum.

THE HITCHHIKER’S GUIDE TO THE GALAXY OMNIBUS 1 WINACTIE

Fantasize geeft in samenwerking met uitgeverij Meulenhoff Boekerij 2x de prachtige Nederlandse omnibus weg. Wees gerust, je hoeft geen 42 redenen te geven waarom juist jij deze prijs zou moeten winnen. Zo doe je mee:

Beantwoord onze The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy Omnibus vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Hitchhiker’s Guide Omnibus winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments, Fantasize verloot de boeken onder alle inzendingen. Je kunt tot en met 12 november 2017 reageren.

De vragen:

 1. Wat is het meest nuttige voorwerp dat je als lifter door de ruimte bij je moet hebben?
  a) een balpen
  b) een adres om te kunnen lunchen
  c) een handdoek
 1. Hoe heet de Megratheaan die planeten ontwierp en een prijs won voor de fjorden van Noorwegen?
 1. Wat is de kleur van de presidentiële sjerp van Zaphod Beeblebrox?
  a) roze
  b) gifgroen
  c) oranje

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes!

UPDATE:

En de winnaars zijn …

De twee The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy Omnibussen zijn gewonnen door John Conahan en Betty Jaasma!

Beide winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren: 1) Een handdoek, 2) Slartibartfast en 3) Oranje.

 

Titel: The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy Omnibus 1

Auteur: Douglas Adams

Uitgever: Meulenhoff Boekerij

http://www.meulenhoffboekerij.nl