web analytics
zaterdag, juni 22

Star Wars: The Last Jedi blu-ray en dvd-winactie – Win de film met een Star Wars-sleutelhanger! (UPDATE – Winnaars bekend)

In Star Wars: The Last Jedi wordt een tijdperk afgesloten. De film verrast en slaat een weg in, die niet iedereen aan zag komen. Niet voor niets heeft de film een behoorlijk heftige reactie bij vele fans – en ook bij de acteurs zelf – opgeroepen. Alleen al daarom is de film meer dan de moeite waard om op blu-ray en dvd in huis te halen. Of doe mee met deze Fantasize Star Wars: The Last Jedi blu-ray en dvd-winactie en maak kans op dit epische hoofdstuk uit de Star Wars-saga op 3D blu-ray of dvd, inclusief een Star Wars-sleutelhanger!

The saga continues… In Lucasfilm’s Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder. Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld…

Na haar eerste stappen in de Jedi wereld gezet te hebben, vergezelt Rey Luke Skywalker op een avontuur met Leia, Finn en Poe om de mysteries van de Force en geheimen uit het verleden te achterhalen. Star Wars: The Last Jedi maakte diepe indruk op onze eigen Karen, zoals je kan lezen in haar recensie rond de theatrical release van de film. Binnenkort vertellen we je hoe de film overeind blijft staan op blu-ray en dvd.

De Fantasize recensie van Star Wars: The Last Jedi kun je hier lezen.
De blu-ray/dvd-recensie van Star Wars: The Last Jedi lees je hier.

Star Wars: The Last Jedi blu-ray en dvd-winactie – film en sleutelhanger!

Maak je Star Wars-verzameling compleet en doe mee met deze Star Wars: The Last Jedi blu-ray en dvd prijsvraag. In samenwerking met Disney Home Entertainment geeft Fantasize in de Star Wars: The Last Jedi blu-ray en dvd-winactie 3x de Star Wars: The Last Jedi 3D blu-ray en 1x de dvd-versie weg, met daarbij een leuke Star Wars-sleutelhanger. Episch!

(De 3D blu-ray versie bevat ook de 2D blu-ray. De sleutelhangers kunnen afwijken van het plaatje hieronder)

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Star Wars: The Last Jedi-vragen en e-mail je antwoorden via onderstaand mailformulier, onder vermelding van Star Wars: The Last Jedi blu-ray en dvd-winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen en geef even je voorkeur aan voor blu-ray of dvd.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 29 april.

De vragen:

1) Acteur Adam Driver speelt in Star Wars: The Last Jedi als Kylo Ren, de kleinzoon van Darth Vader. Zijn acties hebben gevolgen voor rebel Poe Dameron, gespeeld door Oscar Isaac. Driver en Isaac hebben – voor Star Wars – al eerder gezamenlijk in een film gespeeld. Welke muzikale film bedoelen we?

2) Ons aller Mark Hamill – Luke Skywalker – leeft in Star Wars: The Last Jedi als kluizenaar op de planeet Ahch-To. Hoe heten de zeewezens die Luke melkt als hij hoofdpersonage Rey probeert duidelijk te maken hem met rust te laten?

A. Porgs
B. Thala-sirens
C. Lanais

3) Acteur John Boyega keert in Star Wars: The Last Jedi terug als Finn. Uiteraard krijgt hij weer te maken met de kleine robot/droid BB-8. In welke andere sciencefictionfilm die nu in de bioscoop draait, krijgt hij te maken met hele grote robots?

Star Wars: The Last Jedi is nu beschikbaar op blu-ray en dvd. Wil je je lightsaber alvast opwarmen, bekijk dan de Star Wars: The Last Jedi trailer.

www.disney.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de Blu-Rays en dvd zijn…

Blu-Ray: T. van Berg, J. Wolde en F.A. Brink
Dvd: C.H. de Klopper

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Adam Driver en Oscar Isaac hebben eerder samen gespeeld in de muzikale film Inside Llewyn Davis
2) Luke Skywalker drinkt melk van de Thala-sirens (B)
3) John Boyega kreeg te maken met hele grote robots in Pacific Rim: Uprising.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Star Wars: The Last Jedi vind je op onze Hebben? pagina.

© 2015-2024 Fantasize

 

You cannot copy content of this page