web analytics
maandag, juni 17

Solo A Star Wars Story-winactie – Win een Wookiee! (UPDATE – Winnaars bekend)

Voordat we kennis konden maken met Han Solo in Star Wars: A New Hope had de charmante smokkelaar al de nodige avonturen meegemaakt. In Solo A Star Wars Story die nu in de bioscoop draait, beleef je die eerste avonturen mee. Stap in de Millennium Falcon en neem plaats naast copiloot Chewbacca. Wil je je eigen Wookiee in huis? Doe dan mee met onze Solo A Star Wars Story-winactie en maak kans op een Chewbacca-knuffel!

Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een ‘galaxy far, far away’ in Solo A Star Wars Story. Volg het verhaal van de iconische Star Wars-held Han Solo en ieders favoriete Wookiee, vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden.

Na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld raakt Han Solo bevriend met zijn co-piloot Chewbacca en ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian. Samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van de meest iconische helden uit de Star Wars Saga…

De Fantasize-recensie van Solo A Star Wars Story kun je hier lezen.

Solo A Star Wars Story winactie – win een Wookiee!

Laad je blaster op en doe mee met deze Solo A Star Wars Story-prijsvraag. In samenwerking met Disney Home Entertainment geeft Fantasize in de Solo A Star Wars Story-winactie 2x een Chewbacca knuffel weg.

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram pagina antwoord op onze Solo A Star Wars Storywinactie vraag en tag iemand waarmee jij in de Millennium Falcon zou willen rondvliegen.

Je antwoorden kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt.

De vraag:

Solo A Star Wars Story regisseur Ron Howard heeft al eerder een avonturenfilm gemaakt voor Lucasfilm: Willow. Acteur Warwick Davis – Willow zelf – zie je ook kort in Solo, maar dat terzijde. Ron Howard maakte daarnaast nog meer avonturenfilms, zoals The Da Vinci Code, Cocoon en Splash. Wat is jouw favoriete Ron Howard-film en waarom juist die titel?

Vergeet niet een vriend/vriendin te taggen waarmee jij in de Millennium Falcon zou willen stappen.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 30 mei.

Solo A Star Wars Story draait nu in de bioscoop. Wil je alvast zien hoe Alden Ehrenreich als Han Solo eruit ziet, bekijk dan de Solo A Star Wars Story trailer.

www.disney.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de Chewbacca knuffels zijn…

J. Feunekes-Both en I. VanIerberghe-Effting

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

© 2015-2024 Fantasize

You cannot copy content of this page