web analytics
zondag, mei 15

MAZE RUNNER: THE DEATH CURE WINACTIE – filmkaartjes, boek en survival prijzenpakket! (UPDATE – WINNAARS BEKEND)

Het explosieve slotstuk van de Maze Runner-trilogie draait vanaf 25 januari in de bioscopen. Fantasize heeft in samenwerking met Twentieth Century Fox een Maze Runner: The Death Cure winactie voor de echte fans opgezet. Niet alleen maak je kans op vrijkaartjes voor de film, je krijgt ook nog een heus survivalpakket met een waterfles en een survivaltouw armband! Lukt het je te overleven, dan kun je ook nog het boek De Doodskuur lezen, die we er ook bij gedaan hebben. Waar wacht je op? Zoek de uitweg in deze prijsvraag en win!

In de epische finale van de Maze Runner-saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). The Death Cure is gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur.

Lees hier de Fantasize-recensie van Maze Runner: The Death Cure.

Maze Runner: The Death Cure – ©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved

 Maze Runner: The Death Cure winactie: vrijkaartjes + boek + waterfles + survivaltouw armband

Ben je een Maze Runner-fan, grijp dan nu je kans. In samenwerking met Twentieth Century Fox geeft Fantasize in de Maze Runner: The Death Cure winactie drie prijzenpakketten weg:

2x twee vrijkaartjes voor Maze Runner: The Death Cure + het boek + waterfles + survivaltouw armband

1x twee vrijkaartjes voor Maze Runner: The Death Cure

Zo doe je mee:

Beantwoord onze epische Maze Runner: The Death Cure vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Maze Runner: The Death Cure winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 5 februari.

De vragen:

1 – Het hoofdpersonage van Maze Runner – Thomas – is vernoemd naar een beroemde Amerikaanse uitvinder. Wie is deze uitvinder?

2 – In de Maze Runner-serie moeten Thomas en zijn vrienden strijden tegen de WCKD organisatie. Waar staan de letters WCKD eigenlijk voor?

3- Fans van de HBO-hitserie Game of Thrones kunnen in Maze Runner: The Death Cure drie acteurs uit hun favoriete televisieserie herkennen. Welke acteurs zoeken wij?

Maze Runner: The Death Cure is vanaf 25 januari 2018 in de bioscopen te zien. Wil je alvast het labyrint induiken, bekijk de trailer van de film dan hier. (Kijkwijzer: 16 jaar, Geweld, Angst)

www.20thcenturyfox.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes!

UPDATE:

En de winnaars zijn …

Vrijkaartjes + boek + survivalpakket: Colinda Vlastuin en Felicity Zuidam
Vrijkaartjes: Rene van Breene

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Thomas is vernoemd naar de beroemde Amerikaanse uitvinder Thomas Edison.
2) WCKD staat voor World Catastrophe Killzone Department wat in de film WICKED is, World In Catastrophe Killzone Experiment Department.
3) De Maze Runner-acteurs die ook in Game of Thrones spelen: Thomas Brodie-Sangster (Jojen Reed), Aidan Gillen (Littlefinger), Nathalie Emmanuel (Missandei)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

© 2015-2022 Fantasize