web analytics
zaterdag, juni 22

LEGENDS OF TOMORROW SEIZOEN 1 en 2 DVD-WINACTIE – Win veel DC-helden! (UPDATE – Winnaars bekend)

Onlangs is het tweede seizoen van de actie-avonturenserie DC’s Legends of Tomorrow uitgekomen op Blu-Ray en dvd. Legends of Tomorrow is een spin-off van Arrow en The Flash en in de 17 afleveringen van de serie zie je weer talloze bekende en minder bekende DC-helden. In de Legends of Tomorrow seizoen 1 en 2 dvd-winactie geven we het tweede seizoen op dvd weg. Ken je de serie niet, dan heb je mazzel, want daarnaast geven we ook een exemplaar van de dvd-dubbelbox met seizoen 1 én 2 weg!

In Legends of Tomorrow seizoen 2 komen de superhelden samen voor een nieuwe missie en hebben ze twee nieuwe rekruten: historicus Nate Heywood (oftewel ‘Steel’) en Amaya Jiye, beter bekend als Vixen, lid van de Justice Society of America. Tegenover hen staan Malcolm Merlyn, Damien Darhk, Captain Cold en Reverse Flash. Het is aan de helden om, reizend door de geschiedenis, onze tijdslijn te beschermen. Alleen zo kunnen ze de macht van de ‘Heilige Lans’ breken.

De Legends of Tomorrow seizoen 1 en 2 box bevat de volgende extra’s: Special features from S1 and S2, A Fantastic Voyage: Touring the Waverider Set, History in the making, Jonah Hex: Hex Marks The Spot en 2015 Comic-Con Panel.

De Fantasize recensie van Legends of Tomorrow seizoen 2 kun je binnenkort lezen.

Legends of Tomorrow seizoen 1 en 2 dvd-winactie

Sluit je aan bij de DC-superhelden en doe mee met deze Legends of Tomorrow seizoen 1 en 2 dvd-prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros geeft Fantasize in de Legends of Tomorrow seizoen 1 en 2 dvd-winactie 1x de dubbel dvd-box van Seizoen 1 en 2 weg en 1x de dvd-box van Seizoen 2.

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram pagina antwoord op onze heldhaftige Legends of Tomorrow seizoen 1 en 2 dvd-winactie vraag of geef je antwoorden onder dit artikel in de comments.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 17 april.

De vraag:

Wie is jouw favoriete superheld uit het DC ‘Arrowverse’ (bestaande uit de series Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow) en waarom is dit je favoriet?

Legends of Tomorrow seizoen 2 is nu beschikbaar op Blu-Ray en DVD. Benieuwd welke helden er in het tweede seizoen meevechten? Kijk dan de Legends of Tomorrow Seizoen 2 trailer.

www.warnerbros.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de dvd-boxen zijn …

Dvd-dubbelbox seizoen 1 en 2: Marita (via Twitter)
Dvd-box seizoen 2: C. Heijboer (via Facebook)

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Legends of Tomorrow vind je ook op onze Hebben? pagina.

© 2015-2024 Fantasize

You cannot copy content of this page