Conan Exiles winactie – Win de Barbarian Edition of standaard versie voor pc op STEAM! (UPDATE – Winnaars bekend)

In Conan Exiles gaat het om overleven. Je staat er alleen voor in de Hyboriaanse wildernis en moet vechten en verzamelen om een leven op te bouwen. Je bent een banneling, enkel trouw aan een god en je zwaard. Wil je weten uit welk hout je gesneden bent? Doe dan mee met onze Conan Exiles winactie en maak kans op een ‘Barbarian Edition’ van de game tjokvol extra’s of een reguliere versie voor pc op STEAM!

De pulp-held Conan de Barbaar is een creatie van de Amerikaanse schrijver Robert E. Howard. Het eerste Conan-verhaal verscheen in 1932 in het magazine Weird Tales. Naast de korte verhalen en novelles zijn er talloze stripverhalen en games rond de barbaar uit Cimmerië verschenen en kent een groot publiek het personage uit de klassieke films die de doorbraak betekenden van Arnold Schwarzenegger.

In de nieuwe game Conan Exiles moet je zelf zien te overleven in de wereld van Conan. In de reusachtige open wereld ga je op pad om je lotsbestemming te ontdekken, waarbij je voedsel en grondstoffen moet verzamelen. Bouw een eigen fort en gebruik slaven om je rijkdom op te bouwen. Vecht met uiteenlopende monsters en vijanden uit de rijke geesteswereld van Robert E. Howard en leef vrij, bij Crom!

Lees de Fantasize-recensie van Conan Exiles.

Conan Exiles slang

Conan Exiles winactie – win de Barbarian Edition of standaard pc-versie op STEAM!

Ben jij een overlever? Zin om op avontuur te gaan in het Hyboriaanse tijdperk? Doe dan mee met deze Conan Exiles-prijsvraag. In samenwerking met Funcom geeft Fantasize in de Conan Exiles winactie 1x een Barbarian Edition van de game weg en 5x de reguliere editie op STEAM.

 • Barbarian Edition, t.w.v. € 59,99: het complete spel + digitale stripboeken, eBook, RPG handleiding, soundtrack, artbook, in-game items en wallpaper + een t-shirt (1x)*
 • Reguliere versie, t.w.v. € 39,99: het complete spel (5x)*

*STEAM-code (voor systeemeisen kijk je hier)

Conan Exiles winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Conan Exiles-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van Conan Exiles winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

  1. Robert E. Howard, geestelijk vader van Conan en het ‘Sword and Sorcery’-genre, had naast een passie voor schrijven ook een passie voor sport. Welke sport?A. Schermen
   B. Worstelen
   C. Boksen

 

  1. Welke van onderstaande personages van Robert E. Howard heeft geen eigen film gekregen:A. Red Sonja
   B. Kull the Conqueror
   C. Solomon Kane
   D. Bovenstaande zijn allemaal verfilmd
   E. Geen van bovenstaande zijn verfilmd

 

 1. In 1970 begon Marvel Comics stripseries van Conan uit te geven. Het begon met Conan the Barbarian. Welke zwart-witstripserie volgde enkele jaren later, vooral gericht op een ouder publiek?A. Savage Sword of Conan
  B. Conan the Adventurer
  C. Conan
  D. Conan the Savage

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 10 juni.

www.conanexiles.com

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van de Conan Exiles STEAM-codes zijn…

Barbarian Editie: E. v.d. Heijden
Reguliere edities: B. Schonewille, A. de Waal, P. Jansen, L. Roofthooft en S. Heijkamp

Alle winnaars gefeliciteerd!

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Robert E. Howard was een bokser (C).

2) Zowel Red Sonja als Kull the Conqueror als Soloman Kane zijn verfilmd, al was de Kull the Conqueror-film oorspronkelijk bedoeld als een Schwarzenegger Conan-film (D).

3) De klassieke zwart/wit Marvel-stripserie over Conan heette Savage Sword of Conan (A).

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2020 Fantasize

Conan Exiles winactie stad