web analytics
zaterdag, juni 22

Channel Zero: Candle Cove dvd-winactie – Win het eerste seizoen op dvd! (UPDATE: Winnaars bekend)

Horror is er in alle soorten en maten. Aan de ene kant kan het ‘in your face’ bloederig zijn, aan de andere kant kan er een psychologische spanning opgebouwd worden die je voelbaar ongemakkelijk maakt. En alles daar tussenin. De Amerikaanse horrorserie Channel Zero: Candle Cove kiest voor het tergend langzaam opbouwen van de spanning, waarbij je weet dat het onafwendbaar doodeng gaat worden. Zelf zien? Win het eerste seizoen in onze Channel Zero: Candle Cove dvd-winactie!

Channel Zero: Candle Cove is ontwikkeld door Nick Antosca (Hannibal, The Forest). In het eerste seizoen van de door critici bejubelde serie is de broer van kinderpsycholoog Mike Painter (Paul Schneider, All the Real Girls, Water for Elephants) eind jaren tachtig verdwenen na het zien van een griezelige poppenshow op televisie. Wanneer Mike terugkeert naar zijn geboortedorp, gebeuren er opnieuw mysterieuze en gewelddadige dingen met een groep kinderen.

De serie kent bijzonder lugubere scènes, waar je als horrorliefhebber alleen maar enthousiast van kan worden. Inmiddels is de serie in Amerika alweer bij het vierde seizoen en speelt in seizoen drie onze eigen Rutger Hauer een rol. Grijp dus nu je kans en begin aan deze angstaanjagend goede horrorserie!

Channel Zero: Candle Cove dvd-winactie!

Span je ruggengraat weer aan en doe mee met deze Channel Zero: Candle Cove dvd-prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment geeft Fantasize in de Channel Zero: Candle Cove dvd-winactie 3x het eerste seizoen van Channel Zero: Candle Cove op dvd weg.

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagrampagina antwoord op onze Channel Zero: Candle Cove dvdwinactie vraag. Daarnaast mag je diegene taggen waarmee je welke horrorserie dan ook tot het einde blijft kijken.

De vraag:

Welk insect zou jij absoluut niet opeten om je beste vriend(in) te redden van de ondergang?

  • Miljoenpoot
  • Oorworm
  • De ‘Macropanesthia rhinoceros’ (de gigantische gravende kakkerlak – 8 cm!)
  • Reuzenwaterwants
  • Goliathkever
  • Kom maar op, ik eet welk insect dan ook om mijn beste vriend(in) te redden!
  • Jammer voor hem/haar, maar ik vreet geen beestjes!

Tag als je wilt ook een vriend/vriendin waarmee je welke horrorserie dan ook tot het einde blijft kijken.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 23 juni.

Het eerste seizoen van Channel Zero: Candle Cove is vanaf 13 juni verkrijgbaar op dvd. Wil je alvast je eigen angsten onder ogen komen? Bekijk dan de Channel Zero: Candle Cove trailer.

www.universalpictures.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van het eerste seizoen van Channel Zero: Candle Cove op dvd zijn…

A. van den Broek, N. Beijersbergen-Maessen en I. Brinkhuis

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Channel Zero: Candle Cove vind je binnenkort op onze Hebben? pagina!

© 2015-2024 Fantasize

You cannot copy content of this page