web analytics
donderdag, mei 19

FANTASIZE WEEK ALMANAK – WEEK 46: THE CRIMES OF GRINDELWALD, GALAXY QUEST, THE PUNISHER EN LENA HEADEY

In de Fantasize Week Almanak zet de redactie van Fantasize elke vrijdag de leukste nieuwtjes op het gebied van fantastische elementen voor je op een rij. In de Fantasize Week Almanak – Week 46 nieuws over de titel van de tweede Fantastic Beasts film, de nieuwe televisieseries Galaxy Quest en The Punisher plus een tegenvaller voor de Dutch Comic Con.

TITEL FANTASTIC BEASTS 2 BEKEND GEMAAKT: THE CRIMES OF GRINDELWALD

Warner Bros heft een nieuw tipje van de sluier opgelicht van het tweede deel in de Fantastic Beasts and where to find them filmserie. De titel van de tweede film – die volgend jaar november in de bioscopen komt – is bekend gemaakt: The Crimes of Grindelwald. Met die kennis kunnen de fans van de tovenaarswereld van J.K. Rowling zich in hun handen wrijven, gezien de film dus zal draaien om de aartsschurk Gellert Grindelwald, gespeeld door Johnny Depp. Grindewald werd in de eerste film verslagen door Newt Scamander (Eddie Redmayne) en gevangen gezet. Maar die situatie verandert al snel en Grindewald begint met het verzamelen van volgelingen: tovenaars van zuiver bloed, die samen kunnen heersen over alle niet-magische wezens ter wereld. Kan Newt zich wederom staande houden tegen Grindewald?

Kijk voor een magische foto hier

Bron: Warner Bros

 GALAXY QUEST TELEVISIESERIE AANGEKONDIGD

Websitegigant Amazon heeft onlangs aangekondigd een televisieserie te produceren gebaseerd op de sciencefiction komediefilm Galaxy Quest uit 1999. Galaxy Quest neemt het scifi-genre op hilarische wijze op de hak en het Star Trek-universum daarbij in het bijzonder. De hoofdrollen in de film werden gespeeld door Tim Allen (Home Improvement), Sigourney Weaver (Alien) en Alan Rickman (Harry Potter). De film draait om de acteurs uit een sciencefiction televisieserie, die door echte aliens meegenomen worden om een intergalactisch gevaar het hoofd te bieden. Tegen wil en dank veranderen ze in de helden die ze in hun show spelen. De nieuwe Galaxy Quest-serie van Amazon zal aansluiten op dit verhaal en zal gaan over twee verschillende groepen, die gaandeweg het verhaal bij elkaar komen. De show wordt geschreven door Paul Scheer, die bekend staat om verschillende komische series, voornamelijk met volwassen thema’s. Wanneer de show uitkomt, is nog niet bekend.

Bron: Slashfilm.com

NIEUWE NETFLIX/MARVEL SERIE: THE PUNISHER

Er is weer een nieuwe Marvel-televisieserie verschenen op Netflix, in het universum dat inmiddels bestaat uit de helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Dit keer is het de beurt aan The Punisher, met wie je kennis hebt kunnen maken in het tweede seizoen van Daredevil. Frank Castle – de Punisher – is een personage dat je eigenlijk geen antiheld mag noemen. Nadat zijn familie voor zijn ogen vermoord wordt, is Frank uit op nog maar één ding: wraak. Wraak op alle criminelen. Maar daar waar bijvoorbeeld Batman nog een lijn trekt wat geweld betreft, vermoordt Frank alle schurken die hem voor de voeten lopen. De Punisher heeft een kleurrijke geschiedenis in het Marvel stripuniversum en een carrière op het witte doek dat voornamelijk uit dieptepunten bestaat. In het Netflix/Marvel televisie universum heeft acteur Jon Bernthal (The Walking Dead) echter lovende kritieken gekregen en ook deze nieuwe The Punisher-serie valt goed in de smaak. Kijk hem nu op Netflix.

LENA HEADEY NIET OP DUTCH COMIC CON

Dit weekend kun je in de Jaarbeurs Utrecht naar de Dutch Comic Con. Het is een weekend vol popcultuur met filmsterren, schrijvers, merchandise, cosplay en meer. Deze week liet actrice Lena Headey, vooral bekend van haar rol als Cersei in Game of Thrones, weten dat ze niet op de beurs aanwezig zal zijn. Haar werk als filmactrice gooit roet in het eten. Via een videoboodschap laat ze haar fans weten het jammer te vinden dat ze niet naar Nederland kan komen. Bezoekers die al betaald hadden voor een fotomoment met de actrice krijgen hun geld terug.

Bron: Nu.nl

FANTASIZE WEEK ALMANAK – WEEK 46 EN VERDER:

Vertellingen: De Kleuren van Dalik door Benne van der Velde – deel 3
Lees het derde deel in de spannende verhalenserie over Dalik, een jongeman die erachter komt dat oorlog niet enkel een kans is om snel geld te verdienen.

Actueel: Sfeerverslag Spellenspektakel 2017
De huidige bordspellen en kaartspellen bestaan uit fantastische werelden waar je je ogen uitkijkt. Lees ons sfeerverslag met filmpje.

Recensie: Justice League dubbelreview
Superheldenfilms van DC worden vaak met gemengde gevoelens ontvangen. Het nieuwe vlaggenschip Justice League met een team-up van Batman, Wonder Woman, Aquaman, Flash en Cyborg zorgde ook dit keer voor verdeeldheid. Zelfs op de Fantasize redactie!

FANTASIZE AGENDA:

18 en 19 november: Dutch Comic Con Wintereditie

16 december: Echo Base Charity Con (Star Wars)

30 september 2017 tot 11 maart 2018: Star War Identities

Fantasize Week Almanak – Week 46: Kijk hier voor de vorige Fantasize Week Almanakken.
Meer over de Fantasize Week Almanak.