Agenda

Even het laatste fantasy-event opzoeken? Je vindt hem in deze agenda. Heb je zelf een agendapunt? Alleen fantasygerelateerde events worden opgenomen in deze agenda. Klik hier om in te sturen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ECHO BASE CHARITY CON zaterdag 16 december

december 16, 2017 @ 10:00 - 19:00

Echo Base Charity Con winactie 1

Op 16 december vindt het Star Wars-evenement Echo Base Charity Con plaats in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Fans kunnen hun Star Wars-hart ophalen op dit 100% Star Wars-evenement waarbij de opbrengst naar Force for Change zal gaan, een charitatief initiatief van Lucasfilm en Disney ten behoeve van Unicef.

Zaterdag 16 december 2017 | Kinepolis Jaarbeurs Utrecht | Star Wars-acteurs zetten zich in voor Unicef

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht wordt voor Echo Base Charity Con omgetoverd tot een walhalla voor Star Wars-liefhebbers. Zo is er veel uiteenlopende merchandise te koop, vindt er een veiling plaats t.b.v. Force for Change, is er cosplay en kunnen fans diverse Star Wars-acteurs ontmoeten waarmee signeersessies en Q&A’s georganiseerd worden.

Echo Base Charity Con

Echo Base Charity Con: Ontmoet de acteurs!

De eerste namen van acteurs die aanwezig zijn op Echo Base Charity Con zijn al bekendgemaakt: Jeremy Bulloch, die gestalte gaf aan cultheld Boba Fett in The Empire Strikes Back (1980) en Return of the Jedi (1983) en Tim Rose, onder andere te zien als Admiral Ackbar in Return of the Jedi, The Force Awakens (2015) en The Last Jedi (2017).

Echo Base Charity Con Boba Fett

Echo Base Charity Con Admiral Ackbar

40 jaar Star Wars in Nederland

De datum 16 december is niet toevallig gekozen. Niet alleen draait de nieuwste film, Star Wars: The Last Jedi, vanaf die week in de bioscoop, maar is het tevens 40 jaar geleden dat Star Wars in première ging in de Nederlandse bioscopen (15 december 1977).

Over Stichting Echo Base

Stichting Echo Base is (her)opgericht in 2017 met als voornaamste doel het organiseren van evenementen op het gebied van Star Wars. De opbrengst zal, na aftrek van de kosten van het evenement, worden overhandigd aan een per evenement door het bestuur vastgesteld goed doel. Stichting Echo Base was eerder actief van 2000 tot 2005 en hield zich bezig met de Nederlandse Star Wars-fanclub Echo Base en het organiseren van Star Wars-conventies genaamd Echo Base (Charity) Con. Zo werd er met succes geld ingezameld voor onder meer het Koningin Wilhelmina Fonds (de Nederlandse Kankerbestrijding) en Stichting Doe Een Wens (Make a Wish). Echo Base (Charity) Con vond plaats van 2001 tot en met 2003 op locaties in Maarssen en Nieuwegein. Ga voor meer informatie over Stichting Echo Base naar www.echobasecon.nl.

Over Force for Change

Star Wars: Force for Change, een charitatief initiatief van Lucasfilm en Disney, maakt gebruikt van de kracht van Star Wars om de levens van kinderen over de hele wereld te versterken en te verbeteren.  Sinds 2014 wordt het geïnspireerd door Star Wars-fans en de talloze uren die zij de afgelopen vier decennia hebben toegewijd aan filantropie. Tot op heden is er namens Star Wars: Force for Change al meer dan 13 miljoen dollar bijeengebracht voor charitatieve instellingen van over de hele wereld. Met een stralende toekomst in het vooruitzicht en nieuwe nog te vertellen Star Wars-verhalen streeft Force for Change ernaar door te gaan met het samenwerken met goede doelen en anderen aan te moedigen om krachten voor veranderingen te zijn in hun eigen gemeenschap. Ga voor meer informatie over Force for Change naar ForceForChange.com.

Star Wars: Force For Change

Over Kinepolis

Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Kinepolis Group NV telt 49 bioscopen, verspreid over België (12), Nederland (15), Frankrijk (11), Spanje (6), Luxemburg (3), Zwitserland (1) en Polen (1). In Nederland zijn Utopolis en Wolff Bioscopen onderdeel van Kinepolis.

ECHO BASE CHARITY CON INFORMATIE:

Echo Base Charity Con
zaterdag 16 december 2017
Kinepolis Utrecht, Jaarbeursboulevard 300, 3521 BC Utrecht

Zaterdag, 16 december 2017 – 10:00 tot 19:00 uur

Ticketprijzen variëren van € 18,50 (dagkaart 12+), € 11,00 (dagkaart kinderen), € 11,00 (middagkaart 12+) en € 6,00 (middagkaart kind) en zijn verkrijgbaar op www.echobasecon.nl/kaarten en bij Primera.

Zie ook het bericht over Echo Base Charity Con op onze website, klik hier. Blijf ook onze winactie-pagina in de gaten houden, voor een Echo Base Charity Con winactie!

Comments

comments

Gegevens

Datum:
december 16, 2017
Tijd:
10:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
www.echobasecon.nl

Organisator

stichting echo base
Website:
www.echobasecon.nl

Locatie

Kinepolis Jaarbeurs
Jaarbeursboulevard 300
Utrecht, 3521 BC
+ Google Maps
SHARE

ECHO BASE CHARITY CON zaterdag 16 december