web analytics
donderdag, juli 25

Persbericht: Samenwerking Fantasize en Candle of Magick met Pathé Stappegoor Tilburg

Voorbeeldstand (deze was tijdens de Fantasticon in Nieuw-Vennep)

Door de redactie

Fantasize en Candle of Magick slaan de handen ineen met Pathé Stappegoor Tilburg. Het gaat om een samenwerking, waarbij Candle of Magick, de zelfstandige webshop van Fantasize, met een stand aanwezig zal zijn bij selecte filmpremières.

Fantasize is een online magazine voor fantasy, sciencefiction, horror en alle aanverwante subgenres en wil met verhalen, artikelen, interviews en recensies deze veelzijdige wereld aan een groot lezerspubliek tonen. Omdat Fantasize de aandacht op de inhoud zuiver wil houden en geen reclameuitingen op de site plaatst, is onlangs de webshop Candle of Magick geopend om zowel de inhoudelijke site draaiende te houden als een nieuwe dimensie binnen het ‘fantastische’ aan te boren. Het assortiment van de webshop is veelzijdig: van mokken, sleutelhangers, kleine accessoires, school- en kantoorartikelen via boeken, posters, artwork van kunstenaars tot en met merchandise van grote merken biedt Candle of Magick artikelen rondom de thema’s horror, popculture (Marvel, DC), occultisme, fantasy en sciencefiction.

De samenwerking kwam tot stand omdat beide partijen willen onderzoeken in hoeverre ze elkaar kunnen versterken bij speciale premières van fantasy-, sciencefiction- en horrorfilms en bij evenementen als Halloween.
“Wij kunnen meerwaarde bieden bij de voorstellingen in Stappegoor met onze uitgebreide kennis van het veld en daar leuke en mooie producten bij zoeken voor de fans en geïnteresseerden,” zegt Karen van den Andel, eigenaar Fantasize en Candle of Magick. “We hebben nog veel meer leuke ideeën, zoals winacties organiseren. En wie weet kunnen we in de toekomst inleidende praatjes of lezingen geven rond het onderwerp van de films. Er is veel mogelijk!”

De proef start op 30 september wanneer Fantasize met Candle of Magick aanwezig is bij de avondvoorstelling van The Creator met een leuke en afwisselende promotiestand. Daarnaast zal Fantasize met Candle of Magick in meer weekenden, zowel bij middag- als bij avondvoorstellingen, een stand organiseren.

 

Pathé Stappegoor in Tilburg

 

© 2020 – 2024 Fantasize

You cannot copy content of this page