web analytics
maandag, mei 20

Fantasize Games Almanak 2021 – Week 5&6

In de Fantasize Almanak zet de redactie van Fantasize om de veertien dagen in het weekend de leukste nieuwtjes op het gebied van fantasy en hieraan gerelateerde onderwerpen voor jou op een rij.

We starten hiernaast ook met een aparte games Almanak, om je ook op de hoogte te houden van de ontwikkelingen als het om games gaat.

Waar blijft Prince of Persia?

Er zou onderhand een remake moeten komen van het spel Prince of Persia: The Sands of Time. De uitgeefdatum werd al uitgesteld door corona, nu zullen de liefhebbers alsnog geduld moeten hebben. Op Twitter is aangekondigd dat de ontwikkelaars meer tijd is gegeven om een remake te maken die anders is, en toch ‘ook trouw aan het origineel blijft’. Nog even wachten dus.

Bron: Nu.nl

Pedro Pascal zet zijn helm af voor een andere rol

Dat wat populair is moet zoveel mogelijk worden gebruikt om geld mee te verdienen. Dus wordt van het razend populaire spelletje Last of Us een serie gemaakt. De hoofdrol is weggelegd voor Pedro Pascal. Hij speelde eerder in de hitserie The Mandalorian, een spinoff van het universum van Star Wars. In Last of Us moet Joel (Pascal dus) tegen een post-apocalyptische achtergrond de veertienjarig Ellie (gespeeld door Bella Ramsey) naar een veilig gebied smokkelen.

Bron: Nu.nl

 

 

Spel Borderlands wordt film

De film-in-wording Borderlands, gebaseerd op de zeer succesvolle spelletjes, mag zich een acteur rijker rekenen: Jack Black is bij de cast gevoegd. Hij zal niet lijfelijk aanwezig zijn, hij spreekt de stem in van robot ClapTrap. Gezien zijn ervaringen als vocalist in de rockband Tenacious D. zou dit wel eens een bijzondere vertolking kunnen worden. Eli Roth (Hostel) is verantwoordelijk voor de regie.

Bron: Gamingbible

 

Fantasize Almanak 2021 – Week 6: 

In onze Vertellingen-rubriek: wij zijn blij om Terrence Lauerhorn als schrijver te mogen verwelkomen. Lees zijn verhaal Anatha in meerdere delen op de site.

 

 

In Actueel vind je ons Jaaroverzicht 2020. Een jaar van veel ontwikkelingen, maar ook een jaar om niet te vergeten.

 

 

 

Nu verkrijgbaar: Kristal helder van Mike Jansen. De samenwerking tussen Mike en Fantasize heeft geleid tot een eerste uitgave. Gebundeld zijn drie van zijn oudere verhalen: Uitzicht op Diluvipolis, Kristalheldere dagen en Kille vooruitzichten.

 

 

Fantasize Agenda:

Geen nieuwe data bekend.

Fantasize Almanak 2021 – Week 6:

Kijk voor de vorige Fantasize Weekalmanakken hier.

Meer over de Fantasize Almanak.

 

 

 

© 2016-2024 Fantasize

You cannot copy content of this page