web analytics
donderdag, mei 19

Persoonlijke notitie rond Fantasize

Na een lange, onzekere periode rond Fantasize is er eindelijk duidelijkheid. Of het de duidelijkheid was die ik, mijn directe omgeving en mijn netwerk hadden gewenst, zal waarschijnlijk voor altijd onbeantwoord blijven. De radiostilte die onze kanalen van eind 2018 tot oktober dit jaar heeft gedomineerd is hierdoor absoluut niet te voorkomen geweest.

Wat ik wél weet is het volgende: Fantasize gaat verder. Met een andere site en een sobere uitstraling, betere techniek (ondanks dat de site nog wel een beetje kan rammelen), de wens voor diepere en – voorlopig – minder commercieel gerichte inhoud, een ander kernteam en met de blik op de toekomst gericht. Ondertussen zijn we alweer heel actief met nieuwe pagina’s op social media en zal de site ook weer met nieuwe vertellingen en verdiepingen aangevuld worden.

Eerlijk is eerlijk, het is voor velen van ons geen gemakkelijke periode geweest. Maar toen bedacht ik mij dat het Fantasize-project vanwege zijn oorspronkelijke nieuwe concept, van september 2016 tot zeker februari van dit jaar relatief gezien veel succes heeft gehad, dus zijn kans op slagen heeft behouden. Fantasize heeft een sterke identiteit, wil iets bereiken en ik ben haar ondergeschikte, dus ik klop het vuil van mijn kleren en krabbel overeind.

Op dit moment kan op social media de huidige status van Fantasize voor verwarring zorgen en er zijn op andere plaatsen sites opgedoken met sterke overeenkomsten in de kernwaarden, opzet, uitstraling, uitvoering en gedachtengoed van het Fantasize-platform. Ook gaan er nog geruchten omtrent het ontstaan en het voortbestaan van Fantasize de ronde.

Ik zie alle externe verwijzingen als groot compliment. Het betekent namelijk dat de oude site een impact en voorbeeldfunctie heeft gehad en dat doet mij goed.

Ik ben ervan overtuigd dat Fantasize als idee en concept sterk staat en niet afhankelijk mag zijn van factoren als extreme individualiteit en bewijsdrang. ‘There is no ‘I’ in team’. En dát is Fantasize en iedereen die daar aan bijdraagt: een team. Transparantie en openheid staan bij mij altijd hoog in het vaandel, vandaar ook dit artikel.

Fantasize Corporate, de zakelijke dienstverlener, staat momenteel in de steigers en zal de ondersteunende pilaar worden, zodat het magazine dat ieder inmiddels kent, zich vooral kan focussen op diepgang. Onderhoudend, wetenschappelijk, informerend, maar vooral afwisselend en prikkelend.

Ik hoop dat jullie, lezers en alle andere bijdragers, groot of klein, mij hierin willen bijstaan. Wil je ook een bijdrage leveren aan Fantasize? Of het nu om schrijven of specialisaties gaat, kijk hier en hier of neem contact met mij op via redactie@fantasize.nl!

Bedankt voor alle steun in de afgelopen periode. We gaan weer knallen!

Met vriendelijke groet,

Karen van den Andel
Hoofd- en eindredacteur, eigenaar Fantasize en Fantasize Corporate.

© 2015-2022 Fantasize