web analytics
dinsdag, mei 28

Fantasize vanaf nu ook op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Sinds juni 2019 heeft Fantasize een nieuwe Facebookpagina en Instagram- , Twitter- en YouTube-accounts. Via deze socialmedia-accounts hopen wij – zoals jullie dit van ons gewend zijn – niet alleen sneller nieuwtjes te kunnen melden, maar ook de dialoog met jou als liefhebber aan te gaan.

Wij zien dit eerder als een doorstart dan als een vernieuwing, maar wij willen contact blijven houden met onze lezers en we willen onze updates sneller verspreiden. Zo heeft niet iedereen de tijd om altijd onze site zelf te bezoeken. Wij hopen natuurlijk nog steeds op veel bezoek, maar onze aanwezigheid op deze andere media zorgt er op deze manier voor dat je – op momenten dat je geen tijd hebt – alsnog op de hoogte kunt blijven.

Zo zullen we regelmatig oproepen gaan plaatsen, als we mensen zoeken voor bepaalde onderwerpen. Ook zijn we al een tijdje bezig met onze ‘born today’-rubriek, waarin we mensen en personages die door de jaren heen op welke manier dan ook een bijdrage aan de allerhande genres binnen de Fantasy hebben geleverd, heel even onder de aandacht brengen.

Door onze Facebook-pagina te liken, ons op Instagram en/of Twitter te volgen en je op het YouTube-kanaal te abonneren, blijf je op de hoogte én kun je je in ons koor mengen!

© 2015-2024 Fantasize

You cannot copy content of this page