web analytics
zaterdag, juni 22

Three Dark Crowns – Koninginnen winactie: win een boek! (UPDATE – Winnaars Bekend)

In de nieuwe fantasyserie Three Dark Crowns van schrijfster Kendare Blake moeten drie prinsessen op de nacht van hun zestiende verjaardag strijden om het recht de troon van Fennbirn te bestijgen. Elk van de zussen beschikt echter over speciale krachten en geen van hen geeft zich gewonnen zonder slag of stoot… Benieuwd welke zus gaat winnen? Doe dan mee met onze Three Dark Crowns – Koninginnen winactie en maak kans op een exemplaar van deze nieuwe, spannende serie! 

Drie zusjes, één troon. Op het eiland Fennbirn wordt elke generatie een drieling geboren; drie koninginnen, alle drie erfgenaam van de troon en alle drie in het bezit van een bijzondere kracht. Mirabella kan met een knip van haar vingers vlammen doen oplaaien en hevige stormen ontketenen. Katherine kan zonder blikken of blozen het dodelijkste gif doorslikken zonder ziek te worden en Arsinoe, zo gaat het gerucht, kan de mooiste bloemen laten bloeien en wilde leeuwen temmen met een enkele blik.

Maar aangezien er maar een van hen gekroond kan worden, moeten de zussen de strijd met elkaar aangaan. Op de nacht van hun zestiende verjaardag, begint het gevecht. En dat is niet zomaar een spelletje, maar een gevecht op leven en dood.

Three Dark Crowns – Koninginnen is geschreven door de Amerikaanse schrijfster Kendare Blake, bekend van young adult titels als Anna Dressed in Blood en Girl of Nightmares.

Lees binnenkort op Fantasize onze recensie van Three Dark Crowns – Koninginnen.

Three Dark Crowns – Koninginnen winactie: win een exemplaar!

Meng je in de strijd van de troonopvolging en doe mee met onze Three Dark Crowns – Koninginnen prijsvraag. In samenwerking met HarperCollins Holland geeft Fantasize in de Three Dark Crowns – Koninginnen winactie 3x een exemplaar van dit boek van Kendare Blake weg.

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagrampagina antwoord op onze The Dark Crowns – Koninginnen winactie vraag en tag als je wilt iemand waarmee jij wel over een sprookjesland zou willen heersen.

Je antwoord kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt.

De vraag:

Welke (duistere)  fantasykoningin zou volgens jou elke strijd om de kroon zeker winnen? Afbeeldingen van je favoriete koningin zijn welkom!

Vergeet niet, als je wilt, een vriend/vriendin te taggen waarmee je wel over een sprookjesland zou willen heersen.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 20 juli.

Three Dark Crowns – Koninginnen is vanaf nu verkrijgbaar. Een inkijkexemplaar vind je op: HarperCollins.nl/koninginnen

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van een exemplaar van Three Dark Crowns – Koninginnen  zijn…

  • Heavenleighbooks via Instagram met Cinder uit de Lunar Chronicles
  • Jenniferleest via Instagram met natuurlijk Maleficent
  • Weykamp via Facebook met Daenerys Stormborn uit Game of Thrones

Een eervolle vermelding gaat naar M. Dingens wegens originaliteit met Queen Elizabeth. Dat is inderdaad een onsterfelijke, kranige koningin, maar niet eentje uit een duistere fantasy wereld.

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Three Dark Crowns – Koninginnen vind je binnenkort op onze Hebben? pagina!

© 2015-2024 Fantasize

 

You cannot copy content of this page