web analytics
dinsdag, februari 27

The Meg-winactie: win vrijkaartjes en het boek van deze megafilm

Er is geen zeewezen dat zo afschrikwekkend is als de haai. Het beest heeft rijen tanden, enge ogen, is bloeddorstig en heeft een haaienvin om zijn komst aan te kondigen. Na Jaws is de haai ook voor altijd een griezel in de bioscoop. Wat is er nog enger dan een haai? Een heel, heel grote haai natuurlijk! Zien? Doe mee met onze The Meg-winactie en maak kans op vrijkaartjes en een boek over dit mythische, prehistorische wezen – de megalodon!

In de The Meg wordt een onderzeeër – deel van een internationaal observatieprogramma – aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan… met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham (The Expendables)) gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li Bingbing (Transformers: Age of Extinction)).

Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai bekend als de megalodon. Wat niemand zich had kunnen voorstellen was dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende wezen al ontmoette. Nu, samen met Suyin, moet hij zijn angsten onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden.

Lees binnenkort de Fantasize-recensie van The Meg.

©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved

The Meg-winactie: win vrijkaartjes en een boek!

Pak je harpoen en doe mee met onze The Meg-prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros Home Entertainment geeft Fantasize in de The Meg-winactie 2x twee vrijkaartjes en het boek, waar de film op is gebaseerd, weg.

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze The Meg-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van The Meg-winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

1) De Megalodon heeft in de prehistorie geleefd, maar is ook onderdeel van de (zee)mythologie. Welke mythisch monster hoort niet in dit rijtje thuis?

A – Leviathan
B – Kraken
C – Cycloop
D – Jörmungandr
E – Cirein-Cròin
F – Hydra

2) Jason Statham speelt jaar in jaar uit in veel films. Ooit heeft hij de hoofdrol gehad in een fantasyfilm van dubieuze kwaliteit, gebaseerd op een rpg-computerspellenreeks. Welke film bedoelen we?

3) Schrijver van het boek The Meg – Steve Alten – houdt wel van onderwaterthrillers. Hoe heet zijn boek over een jongeman die na een ongeluk, waarin hij zijn ruggengraat onherstelbaar beschadigt, meedoet aan een genetisch experiment en daardoor volledig verandert? Hint, het heeft alles te maken met het onderwerp van deze winactie!

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 19 augustus.

The Meg draait vanaf 9 augustus in de bioscoop. Alvast de temperatuur van het water testen? Bekijk de trailer.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2024 Fantasize

You cannot copy content of this page