web analytics
dinsdag, juni 25

The Incredibles 2 winactie – Win ongelooflijke merchandise! (UPDATE – Winnaars bekend)

Na veertien jaar is er eindelijk een vervolg op een van de beste superheldenfilms ooit: The Incredibles! Dit tweede deel gaat meteen verder met de belevenissen van het supergezin Parr, dat het juiste probeert te doen in een maatschappij waarin superhelden illegaal zijn. Wat goede pr doet wonderen! Wil jij de naam van de superhelden ook zuiveren? Doe dan mee met onze The Incredibles 2 winactie en maak kans op een badlaken, rugzak en stuiterbal.

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in The Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

The Incredibles 2 is een heel gaaf superheldenactiespektakel. Doordat de Incredibles in de openbaarheid zijn, krijgt de familie Parr andere gevaren te verduren. Een daarvan is een groep tegenstanders met ook superkrachten, de een nog hilarischer dan de ander. Het hele animatiewerk in The Incredibles 2 zit vol karikaturale grimassen, overtuigende emoties en goede grappen. Super!

Lees ook onze The Incredibles 2 recensie.

The Incredibles 2 winactie – win een strandlaken, rugzak en stuiterbal!

Vier je superkrachten en doe mee met deze The Incredibles 2-prijsvraag. In samenwerking met Disney geeft Fantasize in de The Incredibles 2 winactie 2x een The Incredibles-prijzenpakket weg, met daarin een strandlaken, een rugzak en een stuiterbal.

 

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagrampagina antwoord op onze The Incredibles winactie vraag en tag als je wilt diegene met wie jij een superheldenteam vormt.

Je antwoord kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt.

De vraag:

Welke superkracht zou jij willen hebben en waarom?

 

Vergeet niet als je wilt een vriend/vriendin te taggen waarmee je een superheldenteam vormt.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 28 juni.

The Incredibles 2 draait vanaf 27 juni in de bioscoop. Wil je alvast opnieuw kennismaken met het gezin Parr, bekijk dan de The Incredibles trailer.

www.disney.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van de Incredibles 2 merchandise prijzen zijn…

A. Verheijden (via Fantasize.nl)
Youssra (via Instagram)

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2024 Fantasize

You cannot copy content of this page