web analytics
zaterdag, juni 22

COMIC CON AMSTERDAM PRIJSVRAAG – win toegangskaartjes! (UPDATE: winnaars bekend)

Op 2 en 3 september vindt Comic Con Amsterdam plaats in de RAI Amsterdam. Twee dagen spektakel met acteurs, striptekenaars, cosplayers, activiteiten en meer. Ontmoet Hollywoodsterren zoals Billy Boyd (Lord of the Rings), Pamela Anderson (Barb Wire), John Rhys-Davies (Indiana Jones) en Michael Madsen (Kill Bill, Sin City, Species). Wil je er bij zijn? Doe dan mee met de Fantasize Comic Con Amsterdam Prijsvraag en win twee toegangskaartjes (e-tickets)!


Tijdens Comic Con Amsterdam ontmoet je je favoriete acteurs en -actrices en kun je – tegen betaling – een handtekening krijgen of met ze op de foto. Er zijn verschillende panels en momenten waarop je vragen kunt stellen. In de Comic Zone vind je bekende striptekenaars en er is een informatie panel met tips en beoordelingen over jouw eigen strip. Hier kun je horen hoe je, met jouw strip, eventueel in het buitenland gepubliceerd zou kunnen worden. Grijp dus deze kans om jouw portfolio aan de professionals te tonen! Verder zijn er cosplayers en wordt er aandacht besteed aan anime en manga. Natuurlijk vind je er ook de royale merchandisevloer, waar je zeer uiteenlopende spullen kunt kopen.

Comic Con Amsterdam is een weekend vol popcultuur, waar je onder andere de volgende sterren kunt zien:

Acteurs:
• Michael Dudikoff – American Ninja, Platoon Leader
• Colin Baker – Doctor Who
• Ben Hardy – X-Men Apocalypse
• Charlotte Hope – Game of Thrones
• Sarah Douglas – Conan, Superman II
• Billy Boyd – Lord of the Rings
• Kim Coates – Resident Evil, Silent Hill
• Pamela Anderson – Stan Lee’s Striperella, Barb Wire
• Michael Madsen – Kill Bill, The Chronicles of Narnia, Sin City
• John Rhys-Davies – Indiana Jones, The Lord of the Rings, The Shannara Chronicles

Helaas heeft Fantasize vernomen dat David Warner, in verband met andere verplichtingen, niet aanwezig zal kunnen zijn.

Tekenaars:
• Mike Collins – Spider-Man
• Frazer Irving – Seven Soldiers: Klarion The Witch Boy
• Rufus Dayglo – Judge Dredd
• Michel Nadorp – Donald Duck
• Joao Lemos – Mouse Guard

En veel meer!

Kijk voor het volledige programma op www.comiccon-europe.com/nl/amsterdam

Houd het laatste nieuws in de gaten op facebook.com/ComicConventionAmsterdam

Comic Con Amsterdam Prijsvraag: win toegangskaartjes voor zondag 3 september

Wil je ook naar Comic Con Amsterdam? Doe dan mee aan deze Fantasize-prijsvraag en maak kans op twee toegangskaartjes voor zondag 3 september (let wel op, het zijn e-tickets, dus we geven de naam en het email adres van de winnaar aan onze distributeur door). Zo doe je mee:

Beantwoord onze drie Comic Con Amsterdam vragen en e-mail je antwoord naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Comic Con Amsterdam Prijsvraag. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. We verloten de toegangskaartjes onder alle inzendingen, echter, we kunnen maar één lezer blij maken. Reageren kan tot en met 27 augustus.

De vragen:

1) John Rhys-Davies speelt in de Lord of the Rings trilogie de dwerg Gimli. Van welke dwerg uit The Hobbit is Gimli een zoon?

2) Pamela Anderson sprak in de animatieserie Stripperella de stem in van hoofdpersonage Erotica Jones. Welke legendarische comic schrijver bedacht de serie voor Spike TV?

3) Frazer Irving tekende de DC-miniserie Seven Soldiers of Victory: Klarion The Witch Boy, geschreven door Grant Morrisson. Klarion leeft in een besloten, Puriteinse gemeenschap van heksen. De inwoners van de gemeenschap zijn nazaten van een mysterieuze, verdwenen Amerikaanse nederzetting. Op de plek waar de nederzetting zich bevond, vond men enkel nog het woord ‘Croatoan’ in een paal gekerfd. Wat was de naam van deze nederzetting?

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes!

UPDATE: Winnaars bekend, prijsvraag gesloten

De winnaars van de Fantasize Comic Con prijsvraag zijn bekend: Denice en Pascal Kling gaan op zondag 3 september naar Comic Con Amsterdam. Gefeliciteerd!

Dit waren de juiste antwoorden:

– Gimli is de zoon van Glóin
– De geestelijke vader van Stripperella is Stan Lee
– De mysterieuze Amerikaanse nederzetting waar Klarion een nazaat van is, heette Roanoke


Alle deelnemers bedankt! Voor meer prijsvragen, hou onze Winacties-pagina in de gaten.You cannot copy content of this page