web analytics
zaterdag, juni 22

Black Panther blu-ray en dvd-winactie – Win een koninklijke blu-ray of dvd! (UPDATE – Winnaars bekend)

De Marvel-film Black Panther gaat over koning T’Challa die in zijn Afrikaanse thuisland Wakanda als de superheld Black Panther zijn volk beschermt. De film was een ongekend succes in de bioscoop en verschijnt nu op blu-ray en dvd. Wil jij deze koninklijke film ook in huis? Doe dan mee met onze Black Panther blu-ray en dvd-winactie en maak kans op de blu-ray of dvd, met sleutelhanger die gloeit in het donker!

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en Black Panther wordt echter op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook dat van de rest van de wereld in gevaar brengt.

Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Lees de Fantasize recensie van de bioscooprelease van Black Panther.

Black Panther blu-ray en dvd-winactie!

Put uit de essentie van de pantergod Bast en doe mee met deze Black Panther blu-ray en dvd-prijsvraag. In samenwerking met Disney Home Entertainment geeft Fantasize in de Black Panther blu-ray en dvd-winactie 2x de Black Panther blu-ray en 1x de dvd weg, inclusief een coole sleutelhanger die gloeit in het donker!

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagrampagina antwoord op onze Black Panther blu-ray en dvd-winactie vraag en tag, als je wilt, diegene waarmee je op safari naar Afrika zou willen gaan.

Je antwoord kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt. LET OP: geef ook even je voorkeur voor blu-ray of dvd aan in je reactie.

De vraag:

In Black Panther zien we getrainde neushoorns die de grens van Wakanda beschermen. Welk dier zou jij daarnaast trainen om het leger van Wakanda bij te staan? Hoe origineler het idee, hoe groter je winkans!

Vergeet niet, als je wilt, een vriend/vriendin te taggen waarmee je op safari naar Afrika zou willen gaan.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 30 juni.

Black Panther is nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd. Wil je alvast een rondleiding door Wakanda? Bekijk dan de Black Panther trailer.

www.disney.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van de Black Panther blu-rays, dvd en sleutelhangers zijn…

Blu-Ray:
J. Oostland gaat killerbees trainer (via Fantasize.nl)
S. de Boer mobiliseert een leger vlooien (via Twitter)

DVD:
Girlysstyle_x gaat voor panters, wat natuurlijk toepasselijk is (via Instagram)

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Black Panther vind je binnenkort op onze Hebben? pagina!

© 2015-2024 Fantasize

You cannot copy content of this page