web analytics
zaterdag, juni 22

Avengers: Infinity War winactie – Win vrijkaartjes en titanische Avengers-merchandise! (UPDATE – Winnaars bekend)

Met Avengers: Infinity War krijg je niet alleen een spektakel van een film voor je kiezen, het is ook nog een stukje filmgeschiedenis in wording. Bij zo’n film hoort natuurlijk een Fantasize Avengers: Infinity War winactie met vrijkaartjes! Naast de herinneringen die je na het kijken zult koesteren, krijg je ook geweldige Avengers-merchandise als aandenken. Doe snel mee en zegt het voort!

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden: Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos, die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Anthony en Joe Russo regisseerden de film, die is geproduceerd door Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau, James Gunn en Stan Lee zijn de uitvoerend producenten. Christopher Markus & Stephen McFeely schreven het script voor de film.

De Fantasize recensie van Avengers: Infinity War kun je hier lezen.

Avengers: Infinity War winactie – vrijkaartjes, Infinity Gauntlet usb-stick, notitieboek, pet en speldje!

Laat je overrompelen door Avengers: Infinity War en doe mee met deze Avengers: Infinity War prijsvraag. In samenwerking met Disney Home Entertainment geeft Fantasize in de Avengers: Infinity War winactie 2x een Avengers: Infinity War prijzenpakket weg, met daarin 2 vrijkaartjes en een Infinity Gauntlet usb-stick, waarvan de Infinity Stones licht geven! Daarnaast krijg je een Avengers-notitieboek, -pet en -speldje. Titanisch!

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Avengers: Infinity War-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van Avengers: Infinity War winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 4 mei.

De vragen:

1) Thanos, de ‘Mad Titan’ is gecreëerd door welke schrijvers/tekenaars?

A – Stan Lee en Jack Kirby
B – Jim Starlin en Jack Kirby
C – Jim Starlin en Mike Friedrich

2) In Avengers: Infinity War speelt Peter Dinklage (Game of Thrones) zijn grootste rol ooit. Hij heeft ook al eerder een Marvel-personage gespeeld, maar dan niet in een film van Marvel Studios zelf. Welk personage in welke film bedoelen we?

3) Helaas is Thanos niet altijd zo’n badass geweest als in Avengers: Infinity War. In lang vervlogen tijden maakte hij zelfs in Spidey Super-Stories gebruik van welk aards vervoermiddel met zijn naam erop?

A – Een buggy
B – Een helikopter
C – Een rubber bootje

Excuus als je dat beeld na het vinden ervan nooit meer kunt vergeten…

Avengers: Infinity War draait nu in de bioscopen. Vast een minutieus tipje van de ijsberg zien? Bekijk dan de Avengers: Infinity War trailer.

www.disney.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de vrijkaartjes en een Avengers: Infinity War-prijzenpakket zijn…

R. Nasruddin en I. van Veen

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Thanos is gecreëerd door Jim Starlin en Mike Friedrich (C).

2) Peter Dinklage heeft Dr. Boliver Trask gespeeld in X-Men: Days of Future Past.

3) Thanos maakte in Spidey Super-Stories gebruik van een helikopter met zijn naam erop (B).

De Thanoscopter!

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

    © 2015-2024 Fantasize

    You cannot copy content of this page