A Quiet Place WINACTIE – win vrijkaartjes, deken en een lantaarn! (Update – winnaars bekend)

In de nieuwe horrorthriller A Quiet Place probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die op geluid afkomen. Ook voor onze Fantasize A Quiet Place winactie geldt: Als ze je horen, zullen ze op je jagen.

De ouders in A Quiet Place worden gespeeld door Emily Blunt (Mary Poppins Returns, The Huntsman: Winter’s War) en John Krasinski (The Office, 13 Hours). John Krasinski regisseert de film zelf, naar een scenario van Bryan Woods, Scott Beck en John Krasinski. De kracht van de film zit hem in de stilte. Doordat er nauwelijks gesproken wordt en elke vorm geluid je fataal kan zijn, zit je heel dicht op de huid van de personages. Die intimiteit maakt het menselijke drama tussen de ouders en de kinderen groter en indringender, want ondanks het gevaar is de spanning tussen hen tastbaar. Je voelt daarbij de frustratie van het gezin dat eigenlijk alles van zich af wil schreeuwen, maar dat niet kan. A Quiet Place geeft hierdoor een bijzondere draai aan horror- en thrillerscènes die eigenlijk niet origineel zijn, maar wél zo voelen, door de setting waarin ze plaatsvinden.

De volledige Fantasize recensie van A Quiet Place lees je hier.

A Quiet Place winactie gezin zaklamp

A Quiet Place winactie – waan je veilig met onze prijzen

Durf je naar A Quiet Place en kun je je muisstil houden? Doe dan mee met onze A Quiet Place-prijsvraag. In samenwerking met Universal geeft Fantasize in de A Quiet Place winactie 3x twee vrijkaartjes weg, met een deken en lantaarn om je veilig te voelen in de bioscoop.

A Quiet Place winactie prijzen

Zo doe je mee:

Beantwoord in alle stilte onze A Quiet Place winactie vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van A Quiet Place winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen!

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 19 april.

De vragen:

1) Acteur/regisseur John Krasinski heeft ook stemmen ingesproken voor verschillende animatiefilms. In enkele daarvan komen ook monsters voor. In welke monsteranimatiefilms heeft Krasinski zijn stem ingesproken?

2) Ook Emily Blunt is geen onbekende als het op monsterfilms aankomt. In welke film kreeg ze te maken met een klassiek filmmonster? Noem de titel en het soort monster.

3) In A Quiet Place kun je enkel overleven door stil te zijn. Alle dagelijkse dingen worden daardoor bemoeilijkt. Een bordspel spelen kan enkel als je de fiches vervangt door stoffen exemplaren. Welk spel spelen de kinderen in A Quiet Place?

A. Trivial Pursuit
B. Ganzenbord
C. Monopoly

A Quiet Place draait nu in de bioscopen. Wil je alvast oefenen met stil zijn, bekijk dan de A Quiet Place trailer.

www.aquietplace.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de vrijkaartjes, dekens en lantaarns zijn …

D. Petersen, H. Nieuwenhuis en E. Zweistra

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) John Krasinski heeft stemmen ingesproken voor de monsterfilms Monsters University, Monsters vs Aliens en Shrek the Third.
2) Emily Blunt kreeg in The Wolfman te maken met het klassieke monster: weerwolf.
3) De kinderen spelen in A Quiet Place het spel Monopoly (C).

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2020 Fantasize

A Quiet Place winactie filmposter