Van 2 – 5 augustus verandert de Keukenhof in Lisse weer in de magische wereld van Castlefest. Vier dagen lang kun je ronddwalen in een fantasywereld van muziek, spel, dans, kostuums en meer. Heb je nog geen kaartjes en wil je erbij zijn? Doe dan mee met onze Castlefest 2018-winactie en maak kans op een passepartout of vrijkaartjes! 

Castlefest 2018 creëert het gevoel dat je je voor enkele dagen in een totaal andere wereld lijkt te begeven. Op de verschillende festivalpodia treden een groot aantal bands op; van Pagan Folk tot Wereldmuziek, van Middeleeuwse Rock tot Indie. Een jaarlijks hoogtepunt van het festival is de Wickerman-verbranding. Met bezoekers, standhouders, cateraars en organisatie leef je toe naar het moment dat de Wickerman wordt aangestoken. Vanwege de droogte dit jaar zal er goed op de veiligheid worden gelet.

Castlefest is een totaalbeleving met veel muziek, fantasyschrijvers, catering in stijl, middeleeuwse ambachten en een grote markt met alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is. Castlefest 2018 vindt plaats van 2 – 5 augustus bij kasteel Keukenhof in Lisse.

Meer informatie over Castlefest 2018 lees je op onze Agenda-pagina.

Castlefest 2018 logo

Castlefest 2018-winactie: win een passepartout of vrijkaartjes!

Boek je reis naar het magische Castlefest-land en doe mee met onze Castlefest 2018-prijsvraag. In samenwerking met VANA Events geeft Fantasize in de Castlefest 2018-winactie 1x twee passepartouts weg, waarmee je op vrijdag, zaterdag en zondag toegang hebt tot het festival (waarde € 61,50 per kaart). Daarnaast mogen we 3x twee dagkaarten verloten (waarde ronde de € 25,-). LET OP: het gaat hier om e-tickets die je via je e-mail zult ontvangen.

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagrampagina antwoord op onze Castlefest 2018-winactie vraag en tag als je wilt iemand waarmee jij zou willen verdwijnen in de wereld van dit magische festival.

Je antwoord kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt.

De vraag:

Als welk (fantasy-)personage zou jij dit jaar naar Castlefest willen gaan? Afbeeldingen zijn welkom en uiteraard mag je ook een eigen creatie laten zien!

Vergeet niet, als je wilt, een vriend/vriendin te taggen waarmee jij zou willen verdwijnen in de wereld van dit magische festival.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 28 juli.

De voorverkoop van Castlefest 2018 is in volle gang. In de stemming komen? Bekijk een sfeerfilmpje.

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van onze Castlefest 2018-winactie zijn…

Castlefest passepartout:
– S. Knops via Facebook, als de Wizard with the Silver Mask

Castlefest dagkaarten:

– Kitty Gwenny Pool via Fantasize, als vervloekte priester en non met haar vriend
– Mommandy84 via Instagram, als heks
– Haven via Facebook, als Witte Fee

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2018 Fantasize

Castlefest 2018-winactie uitsnede kostuum

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Fantasize Week Almanak 2018 - Week 32
Previous post

FANTASIZE WEEK ALMANAK 2018 - WEEK 29: The Joker, Tim Burton, Creepshow, Rogue Trooper

Winchester - Sarah en Eric
Next post

Winchester: The House That Ghosts Built op blu-ray en dvd – Een spookhuis in de maak