web analytics
dinsdag, mei 30

VERTREK OP EEN BUITENAARDS AVONTUUR IN STAR OCEAN: THE LAST HOPE

Door Chris de Boer

Gamers kunnen binnenkort terugreizen naar de mysterieuze en gevaarlijke werelden van Star Ocean: The Last Hope. Dat maakt Square Enix 19 oktober bekend via een persbericht. De prequel van het originele Star Ocean verschijnt volgende maand volledig geremasterd voor Playstation 4 en STEAM.

HD-remaster

Star Ocean – The Last Hope is ontwikkeld in samenwerking met tri-Ace en vindt plaats aan het begin van de Star Ocean-tijdlijn. Deze volledige HD-remaster voorziet ook in ondersteuning van 4K*, toetsenbord en pc-controller.
De game neemt spelers mee op een epische reis door het universum. Het meeslepende verhaal vertelt over het overleven van de mensheid, die door de ruimte reist om een nieuw thuis te vinden.

Rijker verhaal

De geremasterde titel biedt naast strategische realtime-gevechten een diepgaand voorwerpcreatiesysteem, het actie-systeem dat relaties en subplots verkent voor een rijker verhaal, plus een spannend Blindside-gevechtssysteem dat ontwijken en aanvallen samenvoegt tot spannende confrontaties.

28 november 2017

Star Ocean – The Last Hope – Full HD Remaster verschijnt op 28 november 2017 digitaal in de PlayStation Store en op STEAM. Tot 12 december krijgen PlayStationPlus-leden en STEAM-gebruikers die de game aanschaffen 10% korting. Tijdens deze periode krijgen spelers die de game op STEAM aanschaffen ook een exclusieve, downloadbare mini-soundtrack. Wie de game voor 8 januari 2018 aanschaft in de PlayStation Store ontvangt een exclusief systeemthema voor de PlayStation 4 en 12 PlayStationNetwork-avatars van de hoofdrolspelers.

* Voor 4K is een PlayStation4 Pro-systeem of compatibele PC vereist.

Fantasize service: Koop de Star Ocean games op Bol.com

You cannot copy content of this page