web analytics
dinsdag, mei 17

Final Fantasy viert dertigste verjaardag met drie pop-up-ervaring in Londen

Door Chris de Boer

Final Fantasy bestaat dertig jaar en dat wordt gevierd met een pop-up-ervaring in Londen. Dat heeft Square Enix Ltd. 19 oktober bekend gemaakt.

Sinds de lancering van Final Fantasy in 1987 onderscheidt deze unieke RPG-serie zich met spectaculaire beelden, zeer fantasievolle werelden en rijke verhalen. De serie is toonaangevend en ontvangt wereldwijd de hoogste beoordelingen. In totaal zijn meer dan 135 miljoen games in de serie verkocht.

Covent Garden

De pop-up-ervaring zal plaatsvinden op 21 Slingsby Place, Covent Garden in Londen en is geopend van vrijdag 3 tot zondag 5 november. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Speciale Final Fantasy merchandise

Liefhebbers van de gamereeks kunnen er games uit de serie halen, speciale – in beperkte oplage gemaakte – merchandise kopen in de Square Enix Street en genieten van een selectie artwork die de 30-jarige geschiedenis laat zien. Uiteraard zal alles uitbundig versierd en aangekleed zijn.

Mokdesigns

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om drie mokdesigns te bemachtigen die speciaal voor de pop-up-ervaring zijn gemaakt. De exclusieve designs van een
Moogle & trade, Chocobo & trade en Cactuar zijn in beperkte oplage gemaakt en alleen tijdens het driedaagse evenement verkrijgbaar! Wil je deze hebben, dan moet je er snel bij zijn.

Final Fantasy Gevechten

Tijdens de drie dagen kunnen gasten ook deelnemen aan drie-versus-drie-gevechten met diverse legendarische krijgers in ‘Dissidia Final Fantasy NT’. Laat je skills dus zien.

Speciale gasten

Op de vrijdag- en zondagavond biedt de pop-up-ervaring ook plaats aan twee exclusieve evenementen met speciale gasten. Deze intieme avondevenementen zijn beperkt toegankelijk voor slechts een aantal gasten met tickets. Het gaat om de volgende evenementen:

Vrijdag 3 november: Dissidia Final Fantasy NT
Een episch gevecht met Ichiro Hazama (producer DFF NT)

Zondag 5 november: Final Fantasy XIV
Een exclusieve avond met Naoki Yoshida (producer en director FF XIV)

Meer weten over het verkrijgen van tickets?
Klik dan snel hier. Gezien de populariteit van de games zullen de kaarten snel de deur uit vliegen.