web analytics
zaterdag, juni 22

Rapalje en Shireen twee namen Gothic & Fantasy Beurs

De bands Rapalje en Shireen zijn slechts twee van de namen die optreden tijdens de Gothic & Fantasy Beurs welke op 11 en 12 maart plaatsvindt in Rijswijk. Naast allerlei optredens zijn er ook demonstraties en staan er 120 kramen op een middeleeuwse markt.

Foto: Valeria Strazzeri

120 marktkramen
‘De Gothic & Fantasy Beurs kenmerkt zich door afwisselende muziekstijlen van verschillende bands en een aanbod van ruim 120 marktkramen aan aanverwante artikelen’, schrijft de Broodfabriek in een persbericht. ‘Producten als schoenen, make-up, sieraden, boeken, pruiken, beelden, elfjes en draken zijn ruim vertegenwoordigd’.

Keltische band
Tijdens de beurs treden de bands Rapalje en Shireen op. Over Rapalje schrijft de organisatie op hun website: ‘Tweeduizend jaar geleden werden de Kelten van het vasteland van Europa verdreven. Álle Kelten? Nee, één band bleef dapper weerstand bieden aan de toestroom van nieuwerwetse pop en rock en vond zo zijn eigen plek in de wereld van de moderne muziek. Gewapend met niets anders dan hun instrumenten en hun stem trekt Rapalje op strooptocht langs clubs, podia en theaters zover het oor reikt’.

Witchpop
Shireen is een witchpop project uit Nederland. Op hun website schrijft de band dat ze een mix maken van moderne muziek, akoestische rock, en folk. De band bestaat uit zangeres Annicke Shireen, gitarist Thomas Biesmeijer, violiste Sophie Zaaier, drummer en percussionist Marijn Sies, bassist Hein Bles en Guido Bergman, de man achter de synthesizers.

Meer namen
De organisatie schrijft eveneens dat meer namen van artiesten zullen volgen.

Workshop
Naast optredens geven Noorderwind en Zwaard en Steen verschillende demonstraties en workshops zwaardvechten. Ook op deze editie is de kostuumwedstrijd voor alle bezoekers, met een prijs voor de winnaar. Wat die prijs is, is niet bekendgemaakt.

De Gothic & Fantasy Beurs vindt plaats op 11 & 12 maart 2017 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk en is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Volwassenen betalen € 10,-, kinderen 7 tot en met 12 jaar € 3,- en kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis entree. Kijk op www.gothicbeurs.nl voor meer informatie of bel 070-3075900. Check ook dit agendabericht.

You cannot copy content of this page