web analytics
dinsdag, mei 30

Carice van Houten naar opnames Game of Thrones

De opnames van het zesde seizoen van de populaire Amerikaanse serie Game of Thrones zijn in volle gang. Ook Carice van Houten is weer aan het werk. Naast van Houten spelen ook d Nederlandse acteurs Michiel Huisman en Allon Sylvain in de serie. Het zesde seizoen van Game of Thrones, is in de lente van volgend jaar te zien op HBO.

Carice van Houten, die sinds 2012 de rol van Melisandre speelt in de populaire serie Game of Thrones, is momenteel in het Schotse Edinburgh.
“Back to my roots Edinburgh”, zo laat van Houten zaterdag op Twitter weten.

Voor de vorige seizoenen gebruikte HBO verschillende plaatsen in Noord-Ierland voor het opnemen van de wereldwijd populaire serie. Zo kwam het Middeleeuwse kasteel Doune Castle nabij het plaatsje Stirling al in beeld in de pilot van Game of Thrones.

Het lijkt erop dat ook delen van het zesde seizoen in de buurt van de Schotse hoofdstad opgenomen zullen worden. Eerder werd bekend gemaakt dat grote delen van de nieuwe afleveringen in Spanje opgenomen worden.  Zo zal een kasteel in het plaatsje Campillo de Dueñas het toneel worden van the Tower of Joy, de ronde toren van Huis Dorne.

Tot nu toe is het vijfde seizoen van Game of Thrones het meest schokkende seizoen van de serie geweest. Niet zo vreemd dus dat 18,7 miljoen mensen van over de wereld aan het scherm zaten gekluisterd, drie keer zoveel als bij het eerste seizoen.

You cannot copy content of this page