web analytics
zaterdag, juni 22

TWIN PEAKS: A LIMITED EVENT SERIES OP BLU-RAY EN DVD WINACTIE – maak je verzameling compleet! (UPDATE – Winnaars bekend)

Begin jaren 90 keek de hele wereld naar Twin Peaks van David Lynch en Mark Frost. Na twee seizoenen en een speelfilm was het moordmysterie rond Laura Palmer opgelost, maar liep de ‘dader’ nog vrij rond. Vijfentwintig jaar later wordt de serie met het derde seizoen eindelijk afgerond. In de Fantasize Twin Peaks: A Limited Event Series op Blu-Ray en DVD winactie maak je kans om de ontrafeling van het mysterie te winnen.

We leven in het tijdperk van de kwaliteitstelevisie. Uitgebreide verhaallijnen, prachtige special effects en de ruimte voor diepgang maken de lijst van niet te missen televisieseries haast te lang om te behapstukken. Als je de ontwikkeling van die televisieseries volgt van goedkoop gemaakte, snelle entertainment tot de onderhoudende kunstwerken van nu, kom je onherroepelijk uit bij Twin Peaks.

In die serie werd een intrigerend moordmysterie voorzien van bijzondere personages, soms niet te volgen humor en een spanningsboog die gerekt werd over meerdere seizoenen. Het werd een inspiratiebron voor talloze regisseurs en televisie/film makers. Het heeft echter een kwart eeuw geduurd voor de serie met Twin Peaks seizoen 3 wordt afgerond. De wereld die je dacht te kennen uit de eerste twee seizoenen wordt opgerekt in deze limited event series die je meeneemt naar prachtige, rare plaatsen. Deze uitgave heeft naast de 18 afleveringen van de Showtime-serie ontzettend veel exclusieve beelden van achter de schermen. Deze laten zien wat er achter het ‘rode gordijn’ schuilgaat en hoe dit buitengewone televisie-evenement is gemaakt.

In de hoofdrollen keren Kyle MacLachlan en Sheryl Lee terug als respectievelijk special agent Dale Cooper en Laura Palmer. Naast deze oude bekenden zie je ook nieuwe gezichten, zoals Naomi Watts.

Lees de Fantasize-recensie van Twin Peaks seizoen 3 hier.
De Blu-Ray/DVD-recensie van het derde seizoen lees je hier.

Twin Peaks: A Limited Event Series op Blu-Ray en DVD winactie: win het derde seizoen op Blu-Ray of DVD!

Keer terug naar het diepe woud van Twin Peaks en doe mee met deze Twin Peaks: A Limited Event Series op Blu-Ray en DVD prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment geeft Fantasize in de Twin Peaks: A Limited Event Series op Blu-Ray en DVD winactie één keer de Blu-Ray en één keer de DVD weg met de 18 afleveringen van het derde seizoen.

Zo doe je mee:

Beantwoord onze onheilspellende Twin Peaks: A Limited Event Series op Blu-Ray en DVD vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Twin Peaks: A Limited Event Series op Blu-Ray en DVD winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen en geef even aan of je voorkeur uitgaat naar een Blu-Ray of DVD versie!

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 8 april.

De vragen:

1) De legendarische regisseur David Lynch heeft veel bijzondere films op zijn naam staan. Eén daarvan is een film gebaseerd op een klassieke sciencefiction boekenserie, waar Kyle MacLachlan ook de hoofdrol in speelt. Welke sciencefictionfilm bedoelen we?

2) Mark Frost, die samen met David Lynch Twin Peaks bedacht, heeft ook een sciencefiction/superheldenfilm geschreven en het vervolg daarop. Welke superheldenfilm bedoelen we?

3) In Twin Peaks probeert de FBI te achterhalen wat er al die jaren speelt rond het stadje Twin Peaks en wat het grotere geheel achter dit mysterie is. Een van hun agenten – Philip Jeffries – stond aan het begin van het onderzoek en verdween spoorlos. Door welke, wederom legendarische, popmuzikant werd Philip Jeffries gespeeld? Niet dat dit je helpt, maar in seizoen 3 keert hij terug als theepot …

Twin Peaks: A Limited Event Series op Blu-Ray en DVD (seizoen 3) is nu verkrijgbaar. Wil je alvast een nostalgische trip maken naar het slaapstadje Twin Peaks? Bekijk dan hier de Twin Peaks seizoen 3 trailer.

Universal Pictures Home Entertainment

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars zijn …

DVD: R. van Leeuwen
Blu-Ray: K. van Heijster

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) De klassieke sciencefictionfilm van David Lynch met Kyle MacLachlan in de hoofdrol is Dune.

2) De superheldenfilms geschreven door Mark Frost zijn Fantastic Four en 4: Rise of the Silver Surfer.

3) In Twin Peaks werd Philip Jeffries gespeeld door David Bowie.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina! Niet gewonnen? Twin Peaks vind je op onze Hebben? pagina.

© 2015-2024 Fantasize

You cannot copy content of this page