web analytics
zaterdag, april 20

Tomb Raider blu-ray en dvd-winactie: haal Lara in huis! (UPDATE: winnaars bekend)

Sinds 1996 is Lara Croft, de heldin uit de gameserie Tomb Raider, een cultureel fenomeen. Game uitgever Square Enix vond het hoog tijd om Lara opnieuw op de kaart te zetten en bracht in 2013 een reboot uit, simpelweg getiteld Tomb Raider. In deze game zien we hoe Lara Croft als jong volwassen vrouw in een grimmig avontuur moet zien te overleven om uit te groeien tot de geharde avonturier die ze in de reguliere serie is. Het is dit verhaal waarop de nieuwe Tomb Raider speelfilm is gebaseerd. Wil je deze nieuwe Lara Croft in huis op blu-ray en dvd? Doe dan mee met onze Fantasize Tomb Raider blu-ray en dvd-winactie. 

Lara Croft (Alicia Vikander (Ex Machina, Jason Bourne)), de eigenzinnige en vrijgevochten dochter van een vermiste avonturier, is erop gebrand de mysterieuze dood van haar vader op te lossen. Gewapend met haar scherpe geest, blinde vertrouwen en koppige aard moet de dappere Lara tot het uiterste gaan tijdens een levensgevaarlijke reis naar onbekende plekken, en wordt ze uiteindelijk een echte Tomb Raider.

Lees ook onze recensie van de bioscoopversie van Tomb Raider.

Tomb Raider blu-ray en dvd-winactie: win een blu-ray of dvd!

Ga met Lara op jungleavontuur en doe mee met onze Tomb Raider blu-ray en dvd-prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros Home Entertainment geeft Fantasize in de Tomb Raider blu-ray en dvd-winactie 2x een blu-ray en 1x een dvd van deze film weg.

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagrampagina antwoord op onze Tomb Raider blu-ray en dvd-winactie vraag en tag als je wilt iemand waar jij wel als Lara Croft of Indiana Jones mee op pad zou willen gaan.

Je antwoord kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt.

De vraag:

Welke Tomb Raider-versie van Lara Croft is jouw favoriet? Maak je keuze uit álle media waarin we Lara kunnen vinden, dus de games, de films, de stripverhalen, etc.

Vergeet niet, als je wilt, een vriend/vriendin te taggen waar jij wel als Lara Croft of Indiana Jones mee op pad zou willen gaan.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 30 juli.

Tomb Raider is vanaf nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd. Vast genieten van Alicia Vikander als Lara Croft? Bekijk dan de trailer.

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

 *Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van een Tomb Raider Blu-Ray of dvd zijn…

D. Wiersema (via Facebook), hernieuw (via Instagram) en Anna Maria (via Facebook)

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Tomb Raider vind je binnenkort op onze Hebben? pagina!

© 2015-2024 Fantasize

You cannot copy content of this page