web analytics
maandag, mei 16

THE STRANGERS 2: PREY AT NIGHT WINACTIE – vrijkaartjes en The Strangers 1 op DVD! (UPDATE – Winnaars bekend)

De angst voor het onbekende wordt ons al van jongs af aan ingeprent: laat nooit vreemden binnen! Terecht, zoals je in The Strangers 2: Prey at Night kunt zien. De horrorfilm draait nu in de bioscopen. Toch zien? Wie niet horen wil, moet dan maar meedoen met de Fantasize The Strangers 2: Prey at Night winactie. Je maakt kans op vrijkaartjes voor de film en het eerste deel van The Strangers op DVD!

Cindy (Christina HendricksMad Men) en haar man Mike (Martin HendersonGrey’s Anatomy) maken samen met hun rebelse dochter Kinsey en zoon Luke een trip door het platteland. Ze besluiten noodgedwongen te overnachten op een verlaten woonwagenpark. Maar wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt. “Is Tamara thuis?” Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met drie gemaskerde psychopaten: The Strangers.

De film is geregisseerd door Johannes Roberts en is het vervolg op The Strangers uit 2008, met Liv Tyler en Scott Speedman.

The Strangers 2: Prey at Night winactie: win vrijkaartjes en The Strangers op DVD

Ga het onbekende onbevreesd tegemoet en doe mee aan deze The Strangers 2: Prey at Night prijsvraag. In samenwerking met filmdistributeur The Searchers geeft Fantasize in de The Strangers 2: Prey at Night winactie 3x 2 vrijkaartjes en The Strangers 1 op DVD weg.

Zo doe je mee:

Beantwoord onze huiveringwekkende The Strangers 2: Prey at Night winactie vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van The Strangers 2: Prey at Night winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen!

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 15 maart.

De vragen:

1. Acteur Martin Henderson heeft eerder met het horrorbijltje gehakt. In welke film gebaseerd op een mooi afgeronde Japanse horrorfilm speelde hij een rol?

2. Regisseur Johannes Roberts weet ook wat eng is. Hij is nu, na The Strangers 2: Prey at Night bezig met een ander vervolg op een eerdere horrorfilm. In deze film draaide het ook om ongenode gasten, diep onder water. Welke film bedoelen wij?

3. Dochter Kinsey draagt in de trailer van The Strangers 2: Prey at Night een t-shirt van een punk rockband. Welke band wordt daarop genoemd?

A – Green Day
B – Sex Pistols
C- Ramones

The Strangers 2: Prey at Night draait vanaf 8 maart in de bioscoop. Alvast een beetje kennis maken met de ongenode gasten? Bekijk de trailer.

The Searchers

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de vrijkaartjes en DVD’s zijn …

E. Boers, W. van Brakel en R. Martincsek

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Acteur Martin Henderson kun je zien in de horrorfilm The Ring.

2) Regisseur Johannes Roberts heeft 47 Meters Down gemaakt en werkt nu aan het vervolg: 48 Meters Down.

3) Dochter Kinsey is fan van Ramones. We zochten dus antwoord C.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

© 2015-2022 Fantasize