web analytics
maandag, mei 16

THE SHAPE OF WATER WINACTIE – filmkaartjes, mok en kookwekker prijzenpakket! (UPDATE – winnaars bekend)

The Shape of Water is een ode aan de liefde door de Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro. De prachtige film is losjes gebaseerd op het klassieke monsterverhaal Creature from the Black Lagoon en stelt de vraag: wat als het meisje en het monster verliefd op elkaar worden? Wil je dit bijzondere sprookje zelf zien? Neem dan een duik in de The Shape of Water winactie en win!

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar zij werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.

Lees de Fantasize-recensie van The Shape of Water hier.

©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

The Shape of Water winactie: vrijkaartjes + mok + kookwekker

Of je nu van monsterfilms houdt of van romantiek, doe mee met onze The Shape of Water winactie. In samenwerking met Twentieth Century Fox geeft Fantasize drie prijzenpakketten en drie troostprijzen weg:

3x twee vrijkaartjes voor The Shape of Water + mok + kookwekker

1x mok + kookwekker

1x mok

Zo doe je mee:

Beantwoord onze monsterlijk romantische The Shape of Water vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van The Shape of Water winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 1 maart.

De vragen:

1) Acteur Doug Jones speelt in The Shape of Water het meermanmonster. Hij speelde al eerder een watermens in een film(serie) geregisseerd door Guillermo Del Toro. Welk watermens in welke film(s) bedoelen we?

2) Ook Sally Hawkins is gewend om met monsters in een film te spelen. In welke film uit 2014 had ze te maken met een torenhoog monster, waar ze in 2019 weer mee te maken krijgt?

A – King Kong

B – Clover

C – Godzilla

3) Guillermo del Toro heeft al eerder een film geregisseerd waarin klassieke monsters voorkwamen, namelijk vampiers. Welke film bedoelen we?

The Shape of Water draait vanaf 15 februari 2018 in de bioscoop. Wil je alvast aan het water wennen, bekijk de trailer van de film dan hier. (Kijkwijzer: 16 jaar, Geweld, Grof taalgebruik)

www.20thcenturyfox.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes!

UPDATE:

En de winnaars zijn …

Vrijkaartjes + kookwekker + mok: M. Frijters, J. de Koning en E. Rutten
Kookwekker + mok: P. Boom
Mok: A. Wit

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Acteur Doug Jones speelde Abe Sapien in Hellboy en Hellboy II: The Golden Army

2) Sally Hawkins had al eerder te maken met het monster Godzilla.

3) De klassieke monsters in een eerdere film van Guillermo del Toro waren vampiers in Blade II.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

© 2015-2022 Fantasize