web analytics
zondag, mei 15

THE EXPANSE SEIZOEN 1 OP DVD WINACTIE – intriges en horror in sci-fi spektakel! (UPDATE – WINNAARS BEKEND)

The Expanse is een thriller die zich 200 jaar in de toekomst afspeelt, nadat de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd. De geharde detective Miller en de rebelse kapitein Jim Holden bundelen hun krachten voor een opdracht die begint met een vermiste, jonge vrouw en verandert in een race door het zonnestelsel om de grootste samenzwering die de mens ooit heeft gezien bloot te leggen. In The Expanse Seizoen 1 op DVD winactie van Fantasize maak je kans om dit sciencefictionspektakel te winnen!

Hoewel de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd, is de samenleving verre van utopisch. Politieke machtspelletjes en de balans tussen de grote fracties aarde, Mars en de Outer Planets (de ‘Belt’ ofwel Riem) is kwetsbaar en de rijkdom is nog steeds oneerlijk verdeeld. Dan zorgt een tragische gebeurtenis voor een onverwachte wending in de balans van werelden. The Expanse geeft ons een boeiend sciencefictionavontuur, voorzien van een rijke dosis politieke spanning.

The Expanse is gebaseerd op de boeken van James S.A. Corey. De serie is niet alleen een spannend avonturenverhaal, maar heeft ook een onderliggende, politieke lading die de gemoederen bezig houdt. Sciencefiction zoals het bedoeld is dus.

In de hoofdrollen zie je onder andere Thomas Jane (The Punisher), Steven Strait (10,000 BC) en Shohreh Aghdashloo (Netflix The Punisher).

Lees de volledige Fantasize-recensie van The Expanse hier.

The Expanse seizoen 1 op DVD winactie: win het eerste seizoen op DVD!

Duik in dit spannende sciencefiction actiedrama en doe mee met deze The Expanse seizoen 1 op DVD prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment geeft Fantasize in de The Expanse seizoen 1 op DVD winactie twee keer de DVD met de tien afleveringen van het eerste seizoen weg.

Zo doe je mee:

Beantwoord onze intrigerende The Expanse seizoen 1 op DVD vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van The Expanse seizoen 1 op DVD winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen!

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 2 april.

De vragen:

1) Thomas Jane blijft dit jaar nog even in sciencefictionsferen. Met welk berucht ruimtemonster krijgt hij in de bioscopen te maken?

A – Alien
B – Predator
C – The Blob

2) Welke schrijvers zitten er achter het pseudoniem James S.A. Corey?

3) De ontwikkelaars van de The Expanse-televisieserie zijn niet onbekend met sciencefiction. In 2011 schreven ze voor regisseur Jon Favreau (Iron Man) een vermakelijke sciencefictionfilm, gecombineerd met een ander klassiek genre in de filmwereld. Welke film bedoelen we?

The Expanse seizoen 1 is nu verkrijgbaar op DVD. Wil je alvast je eerste aantekeningen maken om het mysterie op te lossen? Bekijk hier de The Expanse seizoen 1 trailer.

Universal Pictures Home Entertainment

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars zijn …

T.N. van Tol en C. Zwart

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Acteur Thomas Jane krijgt dit jaar nog te maken met de Predator (antwoord B).
2) De schrijvers achter het pseudoniem James S.A. Corey zijn Ty Franck en Daniel Abraham.
3) De vermakelijke sciencefictionfilm voor regisseur Jon Favreau was Cowboys & Aliens, SF en Western in één.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina! Niet gewonnen? The Expanse vind je op onze Hebben? pagina.

© 2015-2022 Fantasize