web analytics
donderdag, mei 19

BLACK PANTHER WINACTIE – sleutelhanger, pennenbakje en toilettas! (UPDATE – Winnaars bekend)

Het nieuwste Marvel-spektakel Black Panther draait vanaf aankomende woensdag 14 februari in de bioscopen. Wil je een stukje Wakanda in je eigen huis halen, doe dan mee met de Fantasize Black Panther winactie. Je maakt kans op een sleutelhanger die gloeit in het donker, een pennenbakje en een toilettas, allemaal voorzien van de koninklijke kop van Black Panther zelf. Bereid je voor op een rituele vragenstrijd en win!

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en – Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

De Fantasize-recensie van Black Panther vind je hier.

Black Panther winactie: sleutelhanger, pennenbakje en toilettas

De film ga je komende week zien, maar hier bij Fantasize kun je alvast de cultuur van Wakanda opsnuiven. In samenwerking met Disney geeft Fantasize in de Black Panther winactie twee prijzenpakketten weg:

2x Black Panther sleutelhanger die gloeit in het donker + een pennenbakje + toilettas

Zo doe je mee:

Beantwoord onze rituele Black Panther vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Black Panther winactie. Vergeet niet je naam en adres mee te sturen. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 23 februari.

De vragen:

1) In welke stripserie van Marvel verscheen Black Panther voor het eerst in 1966?

A. The Avengers
B. The Defenders
C. The Fantastic Four

2) In Black Panther zien we actrice Danai Gurira als Dora Milaje generaal Okoye. Zij is vooral bekend als Michonne van The Walking Dead. Welke acteurs uit die zombieserie hebben nog meer in een Marvel-film of -serie gespeeld?

A. Michael Rooker
B. Norman Reedus
C. Jon Bernthal

3) Acteurs Andy Serkis (Ulysses Klaue) en Martin Freeman (CIA agent Everett K. Ross) hebben elkaar al eerder ontmoet op het witte doek. In welke rollen in welke film was dit?

Black Panther is vanaf 14 februari 2018 in de bioscopen te zien.

Disney.nl/films/black-panther

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes!

UPDATE:

En de winnaars van de Black Panther prijzenpakketten zijn …

Robert Nation en Bryan Okello

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Black Panther zagen we voor het eerst in de stripserie Fantastic Four

2) Alle opties rekenen we goed. Michael Rooker is Yondu in Guardians of the Galaxy, Norman Reedus was Scud in Blade II (al valt die film buiten het huidige Marvel Cinematic Universum) en Jon Bernthal is Frank Castle – The Punisher – in de gelijknamige Netflix-serie.

3) Acteur Andy Serkis en Martin Freeman speelden eerder samen in The Hobbit, als respectievelijk Gollum en Bilbo Baggins.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

© 2015-2022 Fantasize