Na veertien jaar is er eindelijk een vervolg op een van de beste superheldenfilms ooit: The Incredibles! Dit tweede deel gaat meteen verder met de belevenissen van het supergezin Parr, dat het juiste probeert te doen in een maatschappij waarin superhelden illegaal zijn. Wat goede pr doet wonderen! Wil jij de naam van de superhelden ook zuiveren? Doe dan mee met onze The Incredibles 2 winactie en maak kans op een badlaken, rugzak en stuiterbal.

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in The Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

The Incredibles 2 is een heel gaaf superheldenactiespektakel. Doordat de Incredibles in de openbaarheid zijn, krijgt de familie Parr andere gevaren te verduren. Een daarvan is een groep tegenstanders met ook superkrachten, de een nog hilarischer dan de ander. Het hele animatiewerk in The Incredibles 2 zit vol karikaturale grimassen, overtuigende emoties en goede grappen. Super!

Lees ook onze The Incredibles 2 recensie.

The Incredibles 2 ontbijt

The Incredibles 2 winactie – win een strandlaken, rugzak en stuiterbal!

Vier je superkrachten en doe mee met deze The Incredibles 2-prijsvraag. In samenwerking met Disney geeft Fantasize in de The Incredibles 2 winactie 2x een The Incredibles-prijzenpakket weg, met daarin een strandlaken, een rugzak en een stuiterbal.

The Incredibles 2 winactie prijzen

 

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagrampagina antwoord op onze The Incredibles winactie vraag en tag als je wilt diegene met wie jij een superheldenteam vormt.

Je antwoord kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt.

De vraag:

Welke superkracht zou jij willen hebben en waarom?

 

Vergeet niet als je wilt een vriend/vriendin te taggen waarmee je een superheldenteam vormt.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 28 juni.

The Incredibles 2 draait vanaf 27 juni in de bioscoop. Wil je alvast opnieuw kennismaken met het gezin Parr, bekijk dan de The Incredibles trailer.

www.disney.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van de Incredibles 2 merchandise prijzen zijn…

A. Verheijden (via Fantasize.nl)
Youssra (via Instagram)

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2019 Fantasize

The Incredibles 2 winactie poster

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Fantasize Week Almanak 2018 - Week 32
Previous post

FANTASIZE WEEK ALMANAK 2018 - WEEK 24: E3 2018, Arachnophobia, Wonder Woman 1984, Stranger Things boeken, Lucifer Seizoen 4, Aeon Flux, NieR:Automata, Disney vs. Comcast

Hereditary Uitsnede
Next post

Hereditary – De engste film sinds The Exorcist of leuk voor een avond?