De nieuwe stop-motion animatiefilm van Wes Anderson – Isle of Dogs – is een feestje om naar te kijken. De film heeft een hele eigen stijl en zit tjokvol stemtalent van bekende acteurs als Bill Murray, Scarlett Johansson en Edward Norton. Wil je kans maken op een geweldig Isle of Dogs prijzenpakket met onder andere figuurtjes van Atari en de hondenmeute? Doe dan mee met deze Isle of Dogs winactie om van te kwijlen!

Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een 12-jarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari steekt in een Junior-Turbo Prop vliegtuigje alleen de rivier over, op zoek naar zijn waakhond Spots. Eenmaal aangekomen op Trash Island begint hij samen met een groep nieuwgevonden bastaardvrienden aan een epische reis die het lot en de toekomst van de hele provincie zal bepalen.

De film is geregisseerd en geschreven door Wes Anderson (Fantastic Mr. Fox, Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel). De stemmencast bestaat uit o.a. Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton en Ken Watanabe.

De Fantasize recensie van Isle of Dogs kun je hier lezen.

Isle of Dogs winactie the gang

©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Isle of Dogs winactie – win vrijkaartjes, Atari en de honden + notitieboekje, tas en pin!

Wees er als de ‘honden’ bij en doe mee met deze Isle of Dogs prijsvraag. In samenwerking met 20th Century Fox geeft Fantasize in de Isle of Dogs winactie 3x twee vrijkaartjes voor de film weg, met als hoofdprijs een action figure-pakket van Atari, Chief, King, Boss, Rex en Duke. Daarbij geven we leuke Isle of Dogs merchandise weg, met een notitieboekje, tas en pin! Woef!

Hoofdprijs: 1x 2 vrijkaartjes, action figures-pakket, merchandise-pakket (1x)

Eerste prijs: 1x 2 vrijkaartjes, merchandise-pakket (1x)

Tweede prijs: 1x 2 vrijkaartjes (1x)

Isle of Dogs winactie Atari en honden

Isle of Dogs winactie merchandise prijzen

Zo doe je mee:

Maak geen slapende honden wakker, maar geef wel antwoord op onze Isle of Dogs-vragen. Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van Isle of Dogs-winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 17 mei.

De vragen:

1 – Wes Anderson werkt vaak samen met dezelfde acteurs. Noem vijf films van Anderson waarin Bill Murray een rol speelt. Meer films noemen mag uiteraard!

2 – Bryan Cranston (Breaking Bad) is de stemacteur achter Chief. De acteur heeft al eerder meegewerkt aan een stop-motion televisieserie, vol hilarische sketches die de draak steken met popcultuur. Welke serie bedoelen we?

3 – Het oog voor detail van Wes Anderson gaat ver. Zo zal je in Isle of Dogs scènes vanuit het perspectief van de honden zien, waarin bepaalde kleuren niet voorkomen, omdat honden die kleuren niet kunnen zien. Voor welke kleuren zijn honden kleurenblind?

A. Blauw en Rood
B. Rood en Groen
C. Groen en Geel

Isle of Dogs draait vanaf vandaag in de bioscoop. Wil je alvast je favoriete hond uit de film kiezen, bekijk dan de Isle of Dogs trailer. Kijkwijzer: 6 jaar, angst.

www.20thcenturyfox.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de vrijkaartjes, action figures en het merchandise-pakket zijn…

Hoofdprijs: S. van Dam
Eerste prijs: K. van Herwijnen
Tweede prijs: S. Hoogerwerf

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) De Wes Anderson films waarin Bill Murray een rol speelt zijn:
Isle of Dogs
The Grand Budapest Hotel
Moonrise Kingdom
Fantastic Mr Fox
The Darjeeling Limited
The Life Aquatic with Steve Zissou
The Royal Tenenbaums
Rushmore

2) Bryan Cranston hoor je ook in de stop-motion televisieserie Robot Chicken en SuperMansion

3) Honden zijn kleurenblind voor de kleuren rood en groen (B).

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2018 Fantasize

Isle of Dogs winactie poster

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Isle of Dogs groep
Previous post

ISLE OF DOGS – hartverwarmende film over menselijkheid

A Ghost Story uitsnede
Next post

A Ghost Story – spookverhaal met emotionele diepgang