In 2028 breken heftige rellen uit als de onderste laag van de bevolking zich geen schoon drinkwater meer kan veroorloven. Tijdens deze ‘Clearwater riots’ overvallen twee broers een bank, maar raken gewond. Ze vluchten naar Hotel Artemis, een geheim ziekenhuis voor criminelen, gerund door een aan lager wal geraakte zuster (Jodie Foster). Wil je zelf zien wat er gebeurt als de harde regels in het hotel vol criminelen gebroken worden? Doe dan mee met de Fantasize Hotel Artemis winactie en maak kans op vrijkaartjes!

In Hotel Artemis, een geheim en exclusief ‘members-only’ ziekenhuis, behandelt Jean (Jodie Foster) de gevaarlijkste criminelen ter wereld. Binnen gelden drie regels: geen wapens, geen politie en geen moord. In deze superspannende actiethriller verandert de veiligste plek voor criminelen in Los Angeles in de gevaarlijkste! Geschreven en geregisseerd door Drew Pearce, bekend van Iron Man 3, Mission: Impossible – Rogue Nation en Sherlock Holmes 3.

Lees ook de Fantasize-recensie van Hotel Artemis.

Hotel Artemis rellen

Hotel Artemis winactie – win vrijkaartjes voor deze Sci-Fi Noir thriller!

Ben je van plan binnenkort een misdaad te begaan en wil je voor de zekerheid een voucher voor Hotel Artemis? Doe dan mee met onze Hotel Artemis-prijsvraag. In samenwerking met Dutch Filmworks geeft Fantasize in de Hotel Artemis winactie 2x twee vrijkaartjes voor deze Sci-Fi Noir thriller weg.

Hotel Artemis winactie poster

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Hotel Artemis-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van Hotel Artemis winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

1 – Het is niet de eerste keer dat Jodie Foster in een sciencefictionfilm speelt waarin er ongelijkheid is tussen de rijke en arme lagen van de bevolking. In welke SF-film met een grote kloof tussen rijk en arm speelde ze eerder?

2 – Artemis is een godin uit de Griekse mythologie. Zij is de godin van:

A – De liefde en de vruchtbaarheid
B – De jacht en de maan
C – De oorlog en de krijgslust

3 – Acteur Zachary Quinto en Sofia Boutella spelen beide in Hotel Artemis. Het is niet de eerste keer dat ze samen in een film zitten. In welke film kwamen ze elkaar eerder tegen?

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 2 juli.

www.dfw.com

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van de Hotel Artemis vrijkaartjes zijn…

I. Cruysberg en S. Siebum

Alle winnaars gefeliciteerd!

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) De SF-film met een kloof tussen rijk en arm waar Jodie Foster eerder in speelde heet Elysium.

2) Artemis is de godin van de jacht en de maan (B).

3) Zachary Quinto en Sofia Boutella kwamen elkaar eerder tegen in Star Trek: Beyond.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2018 Fantasize

Hotel Artemis Jodie Foster

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Pepper Kay Pepper Kay
Previous post

Anders dan anders sciencefiction – Fantasize interview Pepper Kay

Redbad uitsnede
Next post

Redbad – historisch epos of legendarische fantasy?