Er is een verborgen geschiedenis in Tilburg. Lugubere legendes, waargebeurde verhalen en lokale folklore waar je nekharen van overeind gaan staan. Durf je een mysterieuze gids te volgen om deze verhalen te ontdekken? Doe dan mee met de Fantasize Ghost Tours Tilburg winactie en maak kans op een spookverhalen stadswandeling. Ook leuk voor griezelliefhebbers die niet in Tilburg wonen!

Een Ghost Tour is een spannende combinatie tussen spookachtig locatietheater en een stadswandeling, gebaseerd op de lokale verhalen en legenden. Loop mee met de mysterieuze gids, die de meest lugubere verborgen legendes achter de stad onthult. De schommelende lantaarn, de muziek en onverklaarbare geluiden voeren je mee naar de tijd van onthoofdingen, martelingen, gruwelijke moorden en andere mysteries. In de Ghost Tours zitten geen schrikeffecten, of extra acteurs, dus het is voor eenieder prettig meelopen.

De rillingen lopen over je lijf wanneer de gene zijde des grafs al haar duistere geheimen onthuld. Volg de duistere gids door het verborgen verleden van Tilburg en blijf vooral kalm, want sommige kwade entiteiten zijn niet blij met onze komst. Maar spoken bestaan niet, toch?

Volg de lantaarn… naar de meest duistere krochten van de mensheid. Als je durft!

Ghost Tours wandeling

Ghost Tours Tilburg winactie: win een spookverhalen stadswandeling!

Zin om een Ghost Tour mee te maken? Doe dan mee aan deze Ghost Tours Tilburg prijsvraag. In samenwerking met Ghost Tours Nederland geeft Fantasize in de Ghost Tours Tilburg winactie twee keer twee plaatsen weg in de Ghost Tours Tilburg stadswandeling op 24 maart. Je hoeft niet in Tilburg zelf te wonen om mee te mogen doen.

Ghost Tours logo

Zo doe je mee:

Beantwoord onze griezelige Ghost Tours Tilburg vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Ghost Tours Tilburg winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: de te winnen plaatsen voor de stadswandeling zijn alleen geldig op zaterdag 24 maart. Hou die datum vrij als je mee doet.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 19 maart, lees ook ons winactiereglement.

De vragen:

  1. In welk jaar stierf Koning Willem II?
  2. Welk bronzen dier staat er op het monument van Marietje Kessels en waar staat het symbool voor?
  3. Welke minder flatteuze bijnaam kreeg burgermeester Cornelis Becht van het Tilburgse volk?

Meer informatie over Ghost Tours Tilburg vind je hier. Vast in de stemming komen? Bekijk een spookverhaal uit Tilburg. Wil je je eigen spookverhaal bij ons indienen? Mail dit dan naar redactie@fantasize.nl

 

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2018 Fantasize

Ghost Tours Anne

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

The Video Tape - part 4 short story
Previous post

Short story by Michiel van Laarhoven: The Video Tape - part 3

Fantasize Week Almanak 2018 - Week 11
Next post

FANTASIZE WEEK ALMANAK 2018 - WEEK 10: Harrow Alley, Marvel Netflix, Star Wars, Lovecraft Country, Judge Dredd en CampZone.