Na de heftige gebeurtenissen in Avengers: Infinity War bleven we nog met een prangende vraag zitten: waar was Ant-Man?! Vanaf vandaag krijg je daar in Ant-Man and the Wasp een antwoord op. Scott Lang (Paul Rudd) moet opnieuw de onwillige superheld Ant-Man worden om Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) – The Wasp – te helpen in een levensgevaarlijke missie in de Quantum Realm. Wil je Scott vergezellen op deze microscopische reis, doe dan mee met onze Ant-Man and the Wasp winactie en maak kans op vrijkaartjes en mierzoete merchandise!

Ant-Man and The Wasp is een gloednieuw hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten. In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als superheld en als vader en probeert hij zijn privéleven in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man.

Als hij wordt opgeroepen door Hope Van Dyne en Dr. Hank Pym moet hij weer in actie komen voor een belangrijke nieuwe missie. Scott moet opnieuw het Ant-Man pak aantrekken en samen met The Wasp leren vechten als een team om de wereld te redden van een bedreiging uit de Quantum Realm.

Lees ook de Fantasize-recensie van Ant-Man and the Wasp.

Ant-Man and the Wasp winactie Ant-Man en Wasp

Ant-Man and the Wasp winactie – win vrijkaartjes, sleutelhanger, speldje en een telefoonmicroscoop!

Zet je schrap voor deze reusachtige winactie! Doe mee met deze Ant-Man and the Wasp prijsvraag. In samenwerking met Disney geeft Fantasize in de Ant-Man and the Wasp winactie 2x twee vrijkaartjes, een sleutelhanger, een speldje van Ant-Man and the Wasp op ware grootte en een microscoop voor op je telefoon weg.

Ant-Man and the Wasp winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Ant-Man and the Wasp-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van Ant-Man and the Wasp winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

1 – In Ant-Man and the Wasp zien we Michelle Pfeiffer als Janet Van Dyne, de oorspronkelijke Wasp. Nu speelt ze een superheld, maar we kennen haar ook als superschurk in een andere klassieke superheldenfilm. Welke film bedoelen we en welke schurk speelde ze daarin?

2 – In deze film zien we ook een ander nieuw personage verschijnen die voor de Marvel stripliefhebbers een oude bekende is: Dr. Bill Foster, gespeeld door Laurence Fishburne. Wat is zijn superheldennaam in het Marvel stripuniversum?

A – Giant Man
B – Atlas
C – Black Goliath

3 – Ook Evangeline Lilly is geen onbekende in de superheldenwereld. In welke televisieserie over een superheld speelde zij enkel bijrollen, waarbij haar naam niet in de credits verscheen? Hint: het is een serie over dezelfde superheld waar Laurence Fishburne ook mee te maken kreeg, maar dan in de bioscoop.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 25 juli.

Alvast wat van de lol van Ant-man and the Wasp proeven? Bekijk de trailerAnt-Man and the Wasp is vanaf vandaag te zien in de Nederlandse bioscopen.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de Ant-Man and the Wasp vrijkaartjes en merchandise zijn…

R. Kers en L. Bronsgeest

Alle winnaars gefeliciteerd!

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Michelle Pfeiffer speelde als Catwoman in Batman Returns
2) De superheldennaam van Dr. Bill Foster is Black Goliath (C)
3) Evangeline Lilly speelde bijrollen in de serie Smallville, die over Superman ging

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2018 Fantasize

Ant-Man and the Wasp winactie poster

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

boek - Achterblijvers
Previous post

Boekrecensie: Achterblijvers – zesentwintig uiteenlopende verhalen

Jurassic World: het bordspel spelers uitsnede
Next post

Bordspelrecensie – Jurassic World: het bordspel – Samen een dinopark overleven