web analytics
zondag, mei 19

Meer informatie over de webshop

Fantasize is een onafhankelijke website voor en door liefhebbers van de fantastische genres. Onze insteek is kritisch en verdiepend, met hart voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken, cultuur, journalistiek en de kunsten.

Wij hebben er bewust voor gekozen geen knipperende reclameteksten op de site te plaatsen, daarom lees jij in alle rust onze verdiepende artikelen, goede verhalen en bekijk je het artwork van onze illustratoren en kunstenaars zonder kaders met afleidende kleuren.

Graag willen we je in de toekomst op deze manier blijven informeren en verrassen.

Draag je Fantasize een warm hart toe, laat je waardering dan blijken.

Dat kan op verschillende manieren:

  1. Deel onze berichten op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. Zorg dat we bekend raken bij nog meer mensen!
  2. Like en/of volg ons op diezelfde kanalen.
  3. Stuur een artikel of illustratie in of doe mee aan onze calls. Raak betrokken bij onze missie.
  4. Koop Fantasize-artikelen in de webshop. Op dit moment hebben we een prachtige kalender voor 2023, een Fantasize-mok, Fantasize-speldjes en zijn we hard bezig om (tweede hands) boeken van diverse Nederlandse en buitenlandse auteurs voor je beschikbaar te maken.
    Op sommige knopjes in onze webshop zul je ‘koop het bij’ zien staan. Dit is affiliate-verkoop. Dit houdt in dat bij elke externe verkoop Fantasize een kleine commissie verdient, die commissie wordt volledig in Fantasize geïnvesteerd.
  5. Nog meer doen? Klik dan op de doneer-knop en laat je betrokkenheid zien door een gift over te maken en te zorgen dat Fantasize ook in de toekomst onafhankelijk kan blijven bestaan.

Fantasize: met jou, door jou en voor jou!

We danken je vast hartelijk voor de genomen moeite.

You cannot copy content of this page