web analytics
woensdag, februari 28

Beestachtig leuke schrijfwedstrijd bij Fantasize!

Van de redactie

             

 

Zijn ze niet geweldig, deze twee fantasy-beesten van Marcel van der Sleen. Ja, toch? Dat vonden wij van de redactie van Fantasize ook! Daarom hebben we in samenwerking met de illustrator een kleine schrijfwedstrijd bedacht:

Schrijf je mooiste gedicht (max. 1 A4) of kort verhaal (max. 1500 woorden) bij een van de dieren. Of misschien heb je inspiratie voor alle twee? Dan zien we graag twee werken van je tegemoet. Stuur niet meer dan één verhaal/gedicht per dier in.
Elke inzender krijgt van ons een korte feedback op het verhaal/gedicht. Als je verhaal/gedicht wordt uitgekozen voor publicatie op de website, zal er eerst nog een redactieronde plaatsvinden.
Let je even op de inzendvoorwaarden? En lees alsjeblieft ook het reglement.

Stuur je verhaal of gedicht vóór 15 februari 2022 naar redactie@fantasize.nl. Vermeld je naam en je e-mailadres, zodat we de feedback naar je kunnen sturen. Inzendingen die na 15 februari bij ons binnenkomen, zullen niet in behandeling worden genomen.
De redactie van Fantasize buigt zich over alle inzendingen. De mooiste kiezen we uit en plaatsen we uiterlijk 31 maart 2022 op de site.
Illustrator Marcel van der Sleen kiest uit deze gepubliceerde inzendingen de winnaar en deze winnaar ontvangt (uiterlijk 30 april 2022) zijn boek Bestiary, met daarin 18 prachtige platen van fantasy-dieren en -monsters.

We zien jouw inzending graag tegemoet!

PS. Deze wedstrijd staat ook op Schrijven Online. Een site vol tips over schrijven. Doe er je voordeel mee!

You cannot copy content of this page