web analytics
dinsdag, mei 30

WINNEN! Jouw Fantasy verhaal voor een VVV-bon én meer!? Update: gesloten.

Voor het eerst in de geschiedenis organiseren de rpg-website ZweinsteinOnline en Fantasize een schrijfwedstrijd. Wil jij kans maken op schitterende prijzen voor de diehard fantasyfans? Stuur dan jouw verhaal vóór 15 juni 2016 in. De winnaar wordt eind juni bekend gemaakt.

Een wedstrijd?! WTF!
Jawel – samen organiseren ZweinsteinOnline en Fantasize een schrijverscontest. Allereerst, omdat het kan en ten tweede omdat beide media bezoekers en lezers heeft die graag schrijven. Vandaar dus, deze schrijverscontest.

Oké, waaraan moet mijn inzending voldoen?
Net als bij enkele andere wedstrijden, hebben ZweinsteinOnline en Fantasize voorwaarden bedacht waaraan de inzending moet voldoen. Lees deze even door, voor je meedoet.

OPGELET: GEEN FANFICS
We zijn je maar even voor – fanfics zijn leuk, maar niet geschikt voor deze wedstrijd.

Minimaal 5 hoofdstukken
Je verhaal dient minimaal 5 en maximaal 10 hoofdstukken te hebben.

2500
Zorg ervoor dat je ongeveer 2500 woorden, verdeeld over het aantal hoofdstukken, in je verhaal hebt. Lange verhalen boeien vaak meer!

Love and more
Bij ZweinsteinOnline en Fantasize houden we erg veel van de volgende onderwerpen: Liefde, Elf(en), Vriendschap, Chocolate Chip cookies en een magisch paars voorwerp.

De elf die uit de boom viel
Verwerk in je verhaal een gebeurtenis in waarbij een elf uit een boom valt.

Goed, hoe kan ik deelnemen?
Deelnemen is simpel. Stuur dan vóór 15 juni jou inzending per e-mail naar gianna@zweinsteinonline.nl. Vermeldt in je e-mail tevens je naam. Vanaf 16 juni kan iedereen via ZweinsteinOnline stemmen, daarvoor is een account wel nodig.

Hey Magazine en RPG, leuk dat ik mag schrijven, maar wat krijg ik d’r voor?
Wij zouden wij niet zijn als we iets leuks achter de hand hebben! Eén van de prijzen is een VVV-bon van 20,00 euro. De andere prijs houden we nog even stil, maar hou er vast rekening mee dat die met je verhaal te maken heeft 😉

Voorzetje?
Om je alvast op weg te helpen, heeft Gianna alvast een voorzetje gegeven. Het is je eigen keuze of je onderstaand stukje grbruikt als proloog of epiloog.

‘Het was zonnig geweest, te zonnig, en langzaam schoof de duisternis over het land. In een mum van tijd was het land in duisternis gehuld. Dit was echter geen duisternis zoals de nacht. Deze duisternis was tastbaar en in haar lagen vele geheimen. Het deed het volk denken, aan een tijd lang geleden. Een tijd waarin de duisternis zo mogelijk nog duisterder was dan op dit moment. Angstig trok iedereen zich terug in zijn onderkomen. Piepend en krakend gleden de grendels voor de deuren en luiken klapte luid dicht. Zelfs de bloemen die zoeven nog in bloei hadden gestaan sloten zich in afwachting van wat komen zou. De profetie had voorzegd dat er een held zou opstaan, een held die men nooit zou verwachten. Op het moment dat de duisternis zijn diepste, intense duister bereikte schoot er in een dicht woud een hert weg. Bladeren vielen als afgesproken werk omlaag en de winter leek gekomen. Luid krakend brak er een tak doormidden toen het hert zijn vluchtweg zocht. De gebroken tak verschoof een laag van de vers gevallen bladeren en onthulde een zwakke paarse gloed. Het bizarre paarse schijnsel pulseerde als een hartslag, en de wereld werd stil.’

Oké, nog even kort samengevat?
Als je mee wil doen, kun je tot 15 juni 2016 je verhaal insturen. Vanaf 16 juni kun je vervolgens stemmen en niet veel later maken we de winnaar bekend.

Doe je mee?
Alvast veel plezier!

You cannot copy content of this page