web analytics
donderdag, mei 19

Fantasize start met dossier over Fantastic Beasts en releases

Het digitale tijdschrift Fantasize start vanaf vandaag met een dossier over de film ‘Fantastic Beasts and where to find them’. Niet alleen vindt je daar gaandeweg alle nieuwsberichten over deze film, maar ook achtergrondartikelen en video’s. Mede om die reden is de voorpagina heringedeeld. Welkom dus, bij Fantasize 1.1!

Ontwikkelingen
De Harry Potter films hebben in de voorbijgaande jaren veel fans gekend. Veel fans waren dan ook verheugd over de komst van Fantastic Beasts, en ongetwijfeld ook de Harry Potter musical die eraan komt, en willen dan ook goed op de hoogte gehouden worden. Fantasize komt aan die behoefte tegemoet door te starten met een dossier waarin nieuws en achtergronden in woord en beeld zullen verschijnen. De redactie bericht over de laatste ontwikkelingen, castingnieuws en wellicht ook interviews met betrokkenen en fans.

Enkel het begin
En dat is nog maar het eerste dossier. Regelmatig zal de redactie beginnen met nieuwe dossiers. Dat beperkt zich niet alleen tot films en boeken die gaan verschijnen, maar ook rond evenementen of mythen. De start met dossiers past dan ook in de wens om een diepgaand magazine te bieden.

Releases
Daarnaast verschijnen er regelmatig nieuwe fantasyfilms, boeken en evenementen die ook de nodige aandacht verdienen. Deze ‘releases’ gaat de redactie zoveel mogelijk opnemen in dit magazine, maar doen dat uitgebreider dan de meesten. De redactie zoekt de achtergronden erbij en tekent die op. Die releases vindt je vervolgens hier terug.

Voorpagina verbeterd
Mede vanwege deze ‘uitbreidingen’ is de voorpagina van Fantasize verbeterd. Nog altijd staat het belangrijkste nieuws – heet van de naald – bovenaan, maar er is nu volop ruimte voor ontrafelingen en dossiers. De redactie ontvangt graag tips en suggesties als je die hebt!