web analytics
donderdag, mei 19

Eerste seizoen fantasy serie Reign vanaf 2 december 2015 op DVD

Vanaf 2 december ligt het eerste seizoen van fantasy serie Reign in de winkel. Het eerste seizoen met hoofdkarakter Mary Stuart, gespeeld door Adelaide Kane bestaat uit 22 afleveringen die gekenmerkt worden door drama en koninklijke schandalen. Eerder won Reign al een ‘People’s Choice Award’, aldus producent Warner Bros in een persbericht.

Reign is een nieuwe romantische fantasy serie, die zich afspeelt in een historische setting. Complotten, hartstochtelijke intriges en mysterieuze duistere krachten liggen overal in het kasteel op de loer. Mary, de tienerkoningin van Schotland, worstelt met haar tegenstrijdige gevoelens en probeert de juiste beslissingen te nemen in aanloop naar haar huwelijk met de toekomstige Koning van Frankrijk.

Al van jongs af aan wilden de Engelsen haar land en haar kroon. Als tiener trouwt Mary met de toekomstige koning om zichzelf en haar volk te redden. Ze krijgt tijdens haar verblijf te maken met de betoverde prins Francis, zijn buitenechtelijke halfbroer Sebastian, een koning die op de rand van waanzin balanceert, een achterbakse koningin en de profeet Nostradamus met een verwoestende profetie. Koninklijke samenzweringen, seksuele intriges en mysterieuze donkere krachten voeren hoogtij in het kasteel en Mary heeft moeite haar hart te volgen en de juiste beslissingen te nemen, nu ze koningin van Frankrijk wordt.

De dvd bevat ook bonusmateriaal, zoals een kijkje in de keuken in ‘Reign: The Making of a Queen’, alles over de het design van Reign in ‘The Authenticity of Reign: Recreating the 16th Century’ en diverse ‘Deleted Scenes’. De 20 afleveringen duren 20 minuten en zijn geschikt voor 16 jaar en ouder.

De serie wordt op 2 december gepresenteerd.