web analytics
maandag, mei 16

Dit doet Nederland met Halloween

Deze zaterdag is het Halloween en daar wordt aardig wat aan gedaan in Nederland. Onder andere in Amsterdam, Rotterdam en Landgraaf worden grote Halloween-feesten georganiseerd. Zit er iets voor jou bij?

Amsterdam Halloween Party – Gruwelijker gaat het niet worden
Voor de zevende keer wordt op het Westergasfabriekterrein de Amsterdam Halloween Party georganiseerd en dit feest mag zich – aldus de organisatoren – hét Halloween feest van Nederland noemen. Een 100% verkleed publiek in spectaculaire creaties maakt een uitzinnig feest in de zalen van WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis. Het feest begint onmiddellijk na aankomst van de Parade in het Westerpark. Deelname aan de Parade is gratis; voor het feest heb je een ticket nodig. Artiesten die optreden op het feest zijn o.a.Kris Kross, Erick E & Roog, Cleavage en San Proper & Maxi Mill

Rotterdam: Dia de los Muertos
In de Rotterdamse club BAR wordt ‘Dia de los Muertos’ gehouden. Niet een alledaags Halloween feest, want tijdens dit Mexicaanse feest worden de doden herdacht. Mensen schminken tijdens dit feest doodskoppen op hun gezicht, dat ook wel sugar skulls genoemd wordt. Wie dit feest wil bijwonen is verzekerd van lekker Mexicaans eten en de hele avond mezcal, het broertje van tequila.
Schmink een sugar skull op je gezicht, dan krijg je een gratis shotje en mag je voor niets naar binnen. Alle anderen betalen 8 euro entree.

Landgraaf – Happy Halloween
Mondo Verde in Landgraaf staat zaterdag 31 oktober in het teken van Halloween. Twilight Fantasy Productions presenteerd Halloween “The Villains” in Mondo Verde Landgraaf. Zin om je zenuwen en angsten te trotseren? Dan is Halloween in Landgraaf misschien wel de beste weg.
Doorloop “the walk of fear”en doorkruis verschillende zones, waar onze Villains en andere schepsels op julie wachten met hun verschijningen, shows en acts! Er is ook een speciale “Kids Zone” met attracties en acts. Wie nog wat wil meenemen naar huis, kan terecht bij diverse standhouders die Halloween en Fantasy artikelen verkopen. De avond wordt afgesloten met een afterparty in “Hell Hambra”. Toegang is 12 euro per persoon.