web analytics
woensdag, februari 28

17 en 18 december Dutch Xmas Con in Utrecht

Op 17 en 18 december wordt de Jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot het winterse paradijs Dutch Xmas Con. Bekende gasten als Jason Isaacs en Paul van Loon geven acte de presence en er worden diverse workshops gegeven.

De organisatie meldt aan Fantasize dat diverse bekende gasten een belangrijke rol in het geheel spelen; dit zijn onder meer James Cosmo (Game of Thrones, Chronicles of Narnia), Lee Arenberg (Once Upon A Time, Pirates of the Caribbean), Sibel Kekilli (Game of Thrones), Jason Isaacs (Harry Potter, Peter Pan) en horror auteur Paul van Loon (Griezelbus, Dolfje Weerwolfje).

Tijdens Dutch Xmas Con worden er ook workshops en lezingen gegeven door onder andere grimeur Pink Stylist en costume designers Pretzel Cosplay. Voor de gamers zijn er de FIFA17, het Heartstone toernooi en lezingen van de Japans-Nederlandse game designer Tokyo Doll, aldus de organisatie.

De topper is de Ugly Xmas Sweater Contest, maar ook vinden er speeddates plaats en natuurlijk is het geheel in een kerstsfeer opgezet.

Meer informatie vind je hier.

You cannot copy content of this page