In het avontuur Jumanji: Welcome to the Jungle zijn de rollen omgekeerd, wanneer vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnen gesleurd worden en zelf de gamepersonages zijn. De vier middelbare scholieren ontdekken een oude videogame genaamd Jumanji, waar ze nog nooit van hebben gehoord. Voor ze het weten, worden ze de junglewereld van het spel ingetrokken. Doe mee met de Jumanji: Welcome to the Jungle Blu-Ray en dvd-winactie.

De vier tieners veranderen in de gamepersonages die ze zelf kozen, gespeeld door Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt – je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten…

De Fantasize-recensie van Jumanji: Welcome to the Jungle op Blu-Ray en dvd van redacteur Yvette kun je hier lezen.

Jumanji: Welcome to the Jungle Blu-Ray en dvd-winactie

Jumanji: Welcome to the Jungle blu-ray en dvd-winactie!

Trek je jungle survival outfit aan en doe mee met deze Jumanji: Welcome to the Jungle Blu-Ray en dvd-prijsvraag. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geeft Fantasize in de Jumanji: Welcome to the Jungle Blu-Ray en dvd-winactie 2x de Jumanji: Welcome to the Jungle Blu-Ray en 1x de dvd-versie weg.

Film - Jumanji: Welcome to the Jungle blu-ray DVD

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram pagina antwoord op onze Jumanji: Welcome to the Jungle Blu-Ray en dvdwinactie vraag. Je mag ook een van je vrienden/vriendinnen taggen waarmee je in een computerspel gevangen zou willen zitten.

LET OP: geef ook even je voorkeur aan voor Blu-Ray of dvd. Je antwoorden kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt.

De vraag:

Als jij een computerspelpersonage zou zijn, welk personage ben je dan?

  • De Ontdekkingsreiziger / Vechter
  • De Wapenspecialist / Zoöloog
  • De Cartograaf / Archeoloog
  • De Vechtster / Mannendoder
  • De Piloot met coole zonnebril

Vergeet niet een vriend/vriendin te taggen waarmee je in een computerspel gevangen zou willen zitten.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 15 mei.

Jumanji: Welcome to the Jungle is nu beschikbaar op Blu-Ray en dvd. Wil je de gevaren in de jungle vast van dichtbij zien, bekijk dan de Jumanji: Welcome to the Jungle trailer.

www.sonypictures.com

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de Jumanji Blu-Rays en DVD zijn…

Blu-Ray:
Whigfield78 via Twitter
T. Somers via Instagram

DVD: J. Schlimazlnik via Facebook

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Jumanji vind je op onze Hebben? pagina!

© 2015-2018 Fantasize

Jumanji: Welcome to the Jungle Blu-Ray en dvd-winactie poster

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Truth or Dare griezel
Previous post

Truth or Dare-winactie – Win vrijkaartjes en een t-shirt als je durft! (UPDATE - Winnaars bekend)

Bloed en Beenderen cover uitsnede
Next post

The Orïsha Legacy 1: Bloed en Beenderen - zinderend Young Adult debuut