Star Wars Identities komt in september naar Utrecht. De tentoonstelling volgt de Harry Potter-expo op en is van 30 september tot en met 11 maart 2018 te zien in CineMec. Identities is een walhalla voor de Star Wars fan, met rekwisieten, kostuums en tekeningen van de gevierde films en series. Ontdek daarbij wie jij bent in het Star Wars universum!

Star Wars Identities is een rondreizende tentoonstelling en bevat onder meer tweehonderd unieke rekwisieten, kostuums en tekeningen uit de films en series. Een feest van herkenning dus. Door de bezoeker interactief te begeleiden met een audiotour en een RFID polsband, kunnen bezoekers middels een quest op zoek gaan naar hun eigen identiteit.

Star Wars Identities 2

Star Wars Identities: een beleving

Beleef het karakter dat jij altijd in het Star Wars universum had willen zijn; een Sullustan, een Ewok, een Hutt? Gedurende de tocht rond de tentoonstelling word je begeleid door fictieve elementen uit het Star Wars universum. De originele objecten uit de Lucasfilm Archives sluiten aan bij de personages uit de zes eerste episodes.

Star Wars Identities 3

Ook zullen er items te zien zijn die je uit The Clone Wars en Episode VII: The Force Awakens kunt herkennen.

Na Montreal (2012), Londen (2014) en Brussel is nu dus Utrecht aan de beurt voor de rondreizende expositie.

Volledig Star Wars dagje

Als Star Wars liefhebber is deze expositie niet te missen. Wil je een dagje helemaal in Star Wars sferen beleven? Ga dan op 16 december niet alleen naar Identities, maar ook naar de Echo Base Charity Con 2017, een charitatieve Star Wars expo in Kinopolis Jaarbeurs Utrecht. Om het feest compleet te maken, kun je dan meteen naar Star Wars: The Last Jedi, die dan ook draait. Hoeveel Star Wars wil je hebben in een dag?

Binnenkort vind je hier op Fantasize een winactie waarin we kaartjes weggeven voor de Echo Base Charity Con 2017!

Star Wars Identities 4

Star Wars Identities 5

Comments

comments

Karen van den Andel

Karen van den Andel

Tolkien, C.S. Lewis, R.A.A. Salvatore, Dean Koontz, Clive Barker, oudheidkunde, mythologie en andere epiek, World of Warcraft, Baldur's Gate, Diablo, Superman, Star Wars, Transformers en Draak Lichtgeraakt uit de Efteling. Daarnaast ook AD&D, Call of Cthulhu, Star Wars en Westworld-tabletop en een -incidentele- LARPer, ook bij Vampire the Masquerade en figurant.

Een kleine greep uit de geliefde onderwerpen van Karen, eindredacteur van Fantasize. Graag wil zij haar liefde voor alles wat Fantasy heet delen met de wereld, maar vooral met iedereen die een start wil maken met en / of zich wil verdiepen in het enorme scala aan onderwerpen binnen de Fantasy.

Karen is in september 2016 eindredacteur van Fantasize geworden. Sinds januari 2018 is zij mede-vennoot en waarnemend hoofdredacteur.

The Dark Crystal Boardgame 1
Previous post

FANTASIZE JE VITRINE – THE DARK CRYSTAL BOARDGAME

boek - Drie Werelden: De Eerste Wereld
Next post

DRIE WERELDEN - DE EERSTE WERELD – jongensboek in Tolkien sferen